ujujuj

detta är verkligen inte bra, urdåligt bloggande, jag har väl tagit en alldeles för lång semester.
ska bättra mig ett bättre tempo nu, det är så svårt när man inte sitter på hemma plan och har tillgång till sin dator bara. Har ju faktiskt varit i grekland en vecka och då kan man inte blogga. Sen låg jag på sjukhuset :( men nu är jag på bättringsväg. Tacka vet jag stödstrumpor :).

Grekland var jättemysigt såklart med det underbara sällskapet som Marcus så. Åt världens godaste souvlaki två gånger och en gång på en jättemysig resturang på ett hustak =). Mycket sol och bad. Jag saknar det väldigt mycket.

Sen kom jag hem och i måndags blev det sjukhuset två nätter, en natt i röntgen och liggandes i en gång på akuten haha inte så jätteskoj. Stackars mamma fick inte mycket sömn. Jag kunde ändå ligga ner. Hon satt väl nästan och nicka till på röntgen. Hajjegod. sojligt. Sen blev det barnavdelningen och massa snälla sköterskor och läkare. Jag som hade sagt att jag ngn gång ville kunna komma till en barnavdelning om man blir sjuk. Lägligt ja. Mycket mysigare än ett det vanliga antar jag. Har ingen annan erfarenhet haha.

Nu är jag på benen och Susanna anländer snart! Hurra. Hon har klarat körkortsteoriprovet, SÅ JALKLA BJA. GRATTIS :D.

Och igår var jag och anne i stan och så gick vi in på Footlight som har världens finaste skor, man hittar alltid några man vill ha och så var det ju även nu, när det är rea. Världens finaste loafers. Det var också väldigt läskigt för jag såg en assnygg sko (den loafersen) som jag provar så kommer anne, - Kolla, va inte denna assnygg?
Jag trodde hon skämtade för det var den jag provade och det är verkligen våran humor. Men vi föll för samma sko, tur att vi inte har samma storlek. Fast ändå gick vi tomhänta därifrån. Ska nog köpa en annan på ordinarie när jag har mer pengar hoho :). Har ju även fått ett till barnvaktsjobb här ute :). Hurra. Riktigt roligt.
Istället blev det, hör och häpna ett par kilklaksskor med 10 cm (!) klack haha. för endast 298 pix. Riktigt bra och gud vilka skor. De är så snygga och sköna att gå i. Jag som egentligen hatar kilklackskor. Dessa är annorlunda.

Ikväll blir det nog Köpenhamn, imorgon fyller Mamma år :D:D:D och på söndag malmö igen, ska träffa de ja ska passa barn åt klockan 5 och sen får vi se =). Tisdag åker jag till landet igen iaf...

Nu ska jag göra mig iordning och få loss anne ur cosmopolitans snyggaste män 2007 hahaha...

puss och hej

---

update: Även om solen inte lyser är en sak så väldigt roande och se och det är äldre par som fortfarande håller handen och visar sin kärlek på det sättet i den åldern. Det får mig att bli glad :)