please don't stop the muuuuussiiiic

åååååååååååååååh jag är så himla på nu på något sätt. high on music? kan man va det?
isåfall är ja det :D först kom chris brown på radion och ja började dansa sen kom adam tensta och äntligen kommer please don't stop the music. jag står och  dansar för mig själv. ni vill inte se mig men ändå måste man för att fatta ja är så sprallig och glad just nu!!! inte vet ja varför. det är fredag och har haft ma b prov och marknadsföring och det är helg men jag älskar musik.

jag står alltså själv och dansar och tror att jag är sjukt cool. det skulle bli ett bra you tube klipp vill jag lova, något som får många att skratta till

hahaha ikväll ska jag vara svartklädd med röda naglar och läppar jag och marcus ska ut och äta. 15 månader imorgon! nu måste jag fortsätta dansa

jag älskar livet

jaaaa

tänk när man längtar efter något. så mycket att det spritter i fingrarna. men ändå gör man inte det för man vill inte det ska ta slut. jag längtar, men ändå vill jag inte längta för då är jag så nära slutet.

sportlov

Jag har sportlov nu och är i Göteborg. Så mycket sport blir det inte för mig iår. Om man inte kan kalla en sport att promenera mellan kompisar alternativt på stan? 

I söndags kom jag hem och sen dess har jag varit med mamma, joanna och emma! Och vet ni vad? JAG HAR FÅTT EN SYMASKIN! Äntligt, har velat ha det hur länge som helst och igår morse stod den där. Och sen var jag och mamma och hade en hel dag och då köpte vi tyg så halv ett invigde jag min nya kjol som jag ska bära idag för en lunch med min kusin och mamma! Jag ska fråga mamma om vi kan gå tillbaka till gårda textil idag så jag kan få sy mer hihi! Det är så fruktansvärt roligt tycker jag.

Och jag har redan vaknat, det är ALLTID såhär. När jag har skola kan jag sova hur länge som helst, jag gömmer mig helst under täcker men när det är helg kan jag vakna 8 och kunna gå upp! Det är för jag vill ta vara på dan så jag tror jag har en klocka inom mig för det går inte att somna om även om jag vill. Lyxproblem? Jaja, men det är skönt att gå upp tidigt. Ska bestämma dagens oputfit snart hihi och göra matte. wiho.

Imorgon är det Samskolan som gäller med min rara Emma. Vi ska försöka klämma in ett besök på vårt älskade Casa också i veckan. Haha.

Inatt drömde jag en superläskig dröm om att jag va på ngn semesterort där ALLA rökte på. Alla sprang runt och jagade mig men jag hade inte gjort det och ja va tvungen att hålla koll på marcus för han bara sprang runt. Och samtidigt skulle jag passa barn i denna röran Haha. Fy. jaja

nu ska jag göra något annat vettigt.
pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

SOMMAR

image336

Nu vill jag ha sommar!
Men allra helst vill jag ha tag på mamma, hon svarar inte och jag måste ha pengar för jag ska fixa naglarna. Åh.

Alla Hjärtans Dag 2008

Igår firade jag och marcus alla  ♥  dag! Det blev verkligen hur lyckat som helst om jag får säga det själv och det tyckte marcus också. Du kommer få det vääldigt svårt alla andra år om det ska slå detta, något i stil med det sa han. Hihi så jag gjorde om min lägenhet till ett kärlekshem med hjärtballonger, ljus, rosor & spridda rosenblad och post-it lappar med fina ord på och bara vår musik! hihi...

Nu ska jag äta lite. Puss.

PS. Förresten nämnde jag blomsterbudet som kom med den vackaste rosenbuketten, ett underbart fint skrivet kort och en tomas sabo berlock till mitt armband?
Vad är du gjord av älskling?


HARE

Jag tror jag och min älskade joanna kan säga det ordet och sen brista ut i ett tår fyllt gapskratt. Det är så internt. Just nu gapskrattar jag för mig själv. Jag tror vi har världens roligaste humör.
nääääh näh nähhhhh meeeehhhh


             

Jag har en mapp som heter harmapp på min dator nu.
Hararna Louise & Joanna.

Spana in den sista. You must love the ears.      
UPDATE:
Vilket underbar resultat hahaha

Joannaaa säger:ooooooooo va jag skratar bnu

Joannaaa säger:ahhahah ah ah ahaha

Joannaaa säger:sitter här naken nu

Joannaaa säger:tog av mig bara för att jag skulle kunna skriva de


älskade du



Imorgon är det Alla ♥ Dag. Längtar så.
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag.
Låt oss alltid hålla ihop.



(nästa inlägg blir inte lika rart och sockersött - idag är jag flummig, watch out)

åhh

Jag missade detta i lördags, men som tur var finns youtube. Hahaha....




Björn Gustavsson är så himla söt så jag dör.

Göteborg är kärlek även för mig.

ROSETTFRISYR

EXAKT nu sitter jag med en rosettfrisyr, dock slarvig men jag tror jag kan nu! Anne detta är något vi ska göra de dagar du kommer haha! Lära oss det ordentligt tycker jag. Hurra. Fan va cool jag är nu alltså, helt sjukt. Jag är så inne. (Jag är hur trött som helst idag = flummig = jätteironisk) Fast ja har ju en rosett på huvudet. Eller ni fattar.

Nu ska jag lugna min mage med god mat!

         

I need you summer.
(bilderna är från marcus land i somras som är mitt också hihi vi bor jättennära varann där!)

något man vill ha

När det är något man SÅÅ gärna vill ha, men inte får det. DÅ blir frustationen ännu värre och man vill ha det ÄNNU mer. Jag tror ni som läser detta nu tänker på killar. Men nej, det syftar jag inte på. Jag pratar om glasögon. Jag har velat ha glasögon hela mitt liv. När jag va liten läste jag tillochmed i mörkret för att få sämre syn hahaha. Men änsålänge har jag inte behövt det. Men innan jul tror jag det var var jag och kollade min syn inför körkortet och det visade sig att jag ser JÄTTEdåligt på mitt högra öga. Jag ser inget typ.

Jag blir såklart jätteglad och tror att jag ska få glasögon, men jag får en remiss till en ögonläkare som ksa kolla närmare på det. Där var jag idag och undersökte mig. Jag hade verkligen längtat typ. Så jag fick genomlida två salvor varav en sved som sjutton och efteråt kunde jag typ inte ens se för det va så himla suddigt.

När vi är klara med undersökningen säger hon att jag har en regnbågshinneflammation. Okej tänker jag.
Då frågar jag om glasögon ändå är aktuellt? Vet ni vad hon svarar? Jag tror ni kan gissa...
- Nej, inte som det ser ut nu! Jag skickar en remiss så detta får utredas!

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Jag blev så fruktansvärt jävla arg. Jag vill ha glasögon :(. Jag trodde verkligen jag skulle få det! FAN. Men men jag hoppas innerligt att min syn försämras. (tro INTE ja vill bli blind, bara lite synfel.. jag ska kunna ha dom ofta liksom men aa ni fsttar) .
Jag och emma funderar på att kasta sand i varandras ögon, det var så hennes mamma fick glasögon....

Men som tröst gick jag in i 2 (!!!) glasögon affärer och ljög försäljarna rakt upp i ansiktet och sa att jag ska få glasögon för första gången på grund utav att jag är närsynt. Jag provade världens finaste bågar... Åh. Nu är jag deppo hahahaa....

Puss
ps. på specsavers får man 2 märkesbågar till priset av ett par. Åh.

I don't want anyone to feel this pain

Just nu är jag jätteflummig så nu passar inte orden men ändå gör de det så himla bra!

Men det är så sant som det är skrivet. Jag önskar ingen av er detta dilemma. Hit eller dit? Varför? Vad kommer hända? Vad jag vill ha är en tidsmaskin som kan förklara för mig det enda vettiga. Det enda jag vill är att vi ska hålla ihop som vi sagt. Jag kan klara det iaf. Hoppas du förstår detta. Jag hoppas jag kan lita på allt du säger och har sagt till mig. För jag kan skrika ut det. Så sant är det för mig.

Varför ska man behöva röra på sig och ändå inte va lycklig fullt ut för ngn annan vill något annat. Eller leva i en dimma och inte må bra av det heller, jag vet inte om det är bättre även om man får många guldgklimtar. Något måste man välja. Jag vill inte veta ibland hur det slutar.

Livet är svårt, men det är svårare att hantera det.

sommar

Jag längtar som aldrig förr till sommaren. Jag tror inte jag längtat så mycket innan, det beror väl på att det inte fanns ngn sommar iår... åh denna bilden får mig att längta ännu mer... :)

image321

Och jag vet inte men det ser ut som corona i kylbagen haha, det ser frestande ut!

grattis än en gång

Äntligen fredag, igår hade jag en fruktansvärd dag. Förlåt.

Idag åker jag äntligen till göteborg. Ikväll sover mammas kompis dotter över hos oss också för hon ska flytta till gbg :)! Men Joanna sover ändå hos mig hihi och vi ska äta sushi & fika bland annat! Myspys.

Imorgon är det dags för Hannas coctailparty. Har längtat jättemycket för jag är verkligen festsugen haha!
Och igår blev Hanna 18!

Idag ska jag göra matte på tåget, det ska jag göra på hemresan med och tåget går kvart i ett! Ska packa ner det sista sen äntligen åka.

image320