i want you, i need you


Jag tycker att dessa skönheter är så himla fina. Jag vill ha de på min skolavslutning. Jag räknar verkligen dagarna. De får gärna förgylla min garderob eftersom jag behöver fler somriga högklackade skor. Dessa och en klänning från Zara jag sett.
Nu behöver jag sommar.





Äntligen säger jag bara

Ja för det är ju faktiskt fredag. Det är lätt att älska fredagar. En ny helg nu. Ikväll ska jag bara ta det lugnt med min älskling. Imorgon ska vi bort på middag hos Simone & Martin. Det ska bli trevligt.

På dagen imorgon ska jag försöka få ut lite cv i stan och sedan träna. Ikväll startar ett nytt syprojekt jag har! Hihi.

Hoppas alla får en bra fredag. Uppdatering kommer sen igen. Ett flumminlägg (hare) och ett seriöst ska jag nog också kunna hinna med ;).

Tata!

Kenza love Timmy Forni?

Haha alla är nog väldigt nyfikna kring detta område,  men från första dagen Michaela Forni (Rar) skrev 2 inlägg nära inpå varandra om Kenza och k¨rlek och framförallt skojade om att de kunde bli ett par har jag på något sett trott det. Nu tror jag det ännu mer. Jag var inne på Playahead haha, och de hade tydligen skrivit till varandra så ;). Något är det i luften minst sagt... Grattis! haha....

Undra vad som hände med A & Kenza. Kanske var det otrohet? De verkade ju inte må bra i sitt förhållande. Haha nu känner jag mig som bloggkommentatorerna. Jaj. Va tvungen att få ur mig detta.

Puss

tisdag med Gaby & gårdagens outfit

I förrgår träffade jag Gaby kl 4 på stationen för hon var hos sin mormor och morfar i skåne så då åkte hon rara in till Malmö! Vi hade hur kul som helst hihi. Kikade runt i lite affärer, och köpte varsin ursnygg trenchcoat. Hon köpte en lång beige och jag en kort beige. För ynka pynka 299 kronor. Självklart zara...
Senare tog vi en promenad genom stan haha och satte oss och åt på Espresso House. Mumma.
När jag sen ska följa Gaby till tåget så går vi vägen via Lilla Torg haha och då blir båda sugna på att ta ett glad vin och känna sig lite vuxna för en gångs skull, så vi tar ett glas vin och skålar för våra fynd vi gjort!
Det var en jätemysig eftermiddag och kväll älskling hihi.

När jag kom hem på kvällen gjorde jag klart min uppsats och sen sydde jag klart min kjol. Den är inte helt rund runt om men jag ville den skulle se ut såhä hii och jag är faktiskt nöjd :D



Och detta är vad jag hade på mig igår när jag träffade Marcus älskling

image345

- Body från American Apparel
- Kofta från Zara
- Kjol sytt själv
:)

Haha ett riktigt modebloggs inlägg men men.... hahaha

hahahahahahahaha

image343

Hissish hahahaha

/haren L

titta vad man kan hitta!

image342

Chez Amis förrförra helgen. Anne försöker gömma sig där bak haha...
Saknar er!!!

knô daj in...

Haha blev så sugen på att lyssna på denna låten och så hittade jag en video på youtube tillochmed. Björn Gustavsson har bytts ut (för idag) haha

Jag saknar marcus! hihi

Måndag

En underbar måndag eftersom jag har påsklov. Det kan inte bli bättre! Följande ska jag göra idag:

[  ] Träna
[  ] Köpa tyg & resårband
[  ] Köpa smyckstillbehör
[  ] Plugga
[  ] Städa
[  ] Packa

Måste hitta ett bra tyg också att sy i... Och en bra syaffär. Hihi jaja.

Nu är joanna hemma från Branäs. Läs om hennes resa (off-piståkande, skidor som åkte av, störtlopp) och lite till här:
www.amorvincitomnia.webblogg.se :)

Puss

Påsklov

Idag börjar mitt påsklov. Jag kan inte fatta det. Så himla underbart. Jag är förskyld igen så ett par dagar på landet med mamma och min älskling blir perfekt. Jag och mamma åker dit på tisdag och älskling kommer på onsdag. Innan vi åker ska jag köpa påskpynt, tyg och en bok så jag har något att göra. Har sett ett jättefint pynt jag måste göra och så vill jag sy en kjol... Måste bara hitta ett fint tyg. En gossip girl bok blir det också :).

Igår såg jag Stinas sista debatt. Jag skulle gärna suttit med för i soffan sitter man gärna och säger emot haha. Blir ett inlägg om det senare.

Äntligen fredag är det. Det ska jag verkligen njuta av. Kanske ska göra ett armband till mamma i påskpresent? Ja det får det bli! Haha gu va pysslig jag låter. Men det är såå roligt.

Ikväll ska vi kanske gå ut, men det beror på om marcus fortfarande orkar. Han kom hem halv två inatt från casino cosmopol. Han piggnar väl till haha.

Förresten får han dagens eloge. Han gick upp 07,18 och 07,22 låste han dörren och ropade jag älskar dig. Somliga är snabba haha...

Imorgon ska jag och marcus ha myskväll med melodifestivalen iaf.

              

En söt påskhare i mitten hihi.

puss

i want you

Vad krävs egentligen? Hur länge ska jag behöva vänta tills jag får klappa de lena tassarna och få en stor blöt puss och klappa de lena öronen? haha ååhh ja blir så frustrerad, jag vill ha en nu. min och marcus vovsing!

image338


sunday evening

sunday evening låter bara mörkt. klingar absolut inte som saturday evening. eller det bästa. friday. fredag. fredag & lördag.

men nu är det över. helgen som varit och jag har inte somnat.

ska ta min vecko revyn. sova i mjukiskläder för jag sover ensam och fryser och ingen marcus.

marcus & joanna ni är mina änglar. Det är verkligen så. Utan er är jag inget. Aldrig.

Helgen har varit underbar. Tack kära vänner för ni finns och gör min dag underbar...

Hade en underbar natt igår med susanna haha, älskar spontanitet och sånna skratt! Ni ska få se filmbevis ;)

Tack kära vänner. Jag älskar er allihopa.


(hahaha nu när jag läser det låter det som jag fått en oscar haha. taaaack)
NU är det verkligen sängen mräker jag

jaa

Idag åker jag till Göteborg. Klockan 14:08 går tåget. Längtar.
Så ni som inte vet det, vet det nu ;). Jag ska ha med mig köttbullemacka på tåget hihi. mums.

Jag vill åka i min skinnjacka men vet inte om det är en bra idé men jag vill... orkar inte ha på mig tjockjacka mer haha. Hemskt.

Vad jag ska göra är ännu ganska oklart. Jag ska iaf imorgon träffa Emma älskling på eftermiddagen. Vi ska fixa hennes naglar, sitta på balkongen samt gå på malins middag eftersom hon fyllt år. Men ikväll får vi se. Vad händer liksom? Sushi måste jag äta....

Jaja , sjukt kul inlägg alltså;)

puss

vuxenkänsla

Idag har många vuxenkänslor infunnit sig hos mig. Idag när jag cyklade på min söta cykel såg jag krokusarna växa och jag verklien uppskattade dom! Sen hämtade jag alexander på dagis, log vänligt och hälsade på alla föräldrar... Undra vad de tror när jag kommer egentligen. Sen bar jag en söt alexander som somnat i mitt knä till sin varma säng. Innan dess hade jag tröstat honom från tårarna...

Nä, jag måste göra något annat nu innan jag känner mig för gammal hahaha...

Jag önskar jag också hade en hund att kela med. Och vara barnslig tillsammans med...

image337

faith

Ibland talar det till en direkt. Så himla starkt. Precis som nu.
Och vad gör man då?

Jag ska släcka för kvällen och tänka på allt.
Oavsett så klarar jag mig inte utan dig.


måndag

Jag är mycket ledsen kära vänner för dålig uppdatering.
Nu är det en vanlig tråkig måndag. Jag är förskyld men hoppas det går över, äter massa glass för det ska ju hjälpa hihi (+ att det är en sjukt bra anledning att äta glass).

Förra helgen fick en lustig avslutning när jag fick åka tidigare från göteborg än planerat, handlade dock bara om några timmar, men men. Min älskling hade krockat. Han och en vän skulle åka hem till marcus för att hämta kläder. Plötsligt kör någon rakt ut fårn en annan väg och så small det. Jag var i chock när han ringde och berättade detta. Jag kände mig som en hemsk flickvän resten av dagen samt kvällen eftersom jag inte kunde hålla hans hand på sjukhuset. Men sen kom jag något tidigare på söndagen. Det va tur. Skönt att han fick åka hem rätt tidigt från sjukhuset också. Men nu är det massage då och då han fjäskar till sig ;). Men det är han värd. Min kärlek.

Iallafall, sen dess har jag gått i skolan och varit med marcus mest. I fredags var vi ute och åt på lemongrass. Då hade vi 15 månader (typ, läs lördag) och det var exakt ett år sedan vi satt på den resturangen då. Jag åt sushi. Himmelskt gott och Marcus åt något annat som också var väldigt himmelskt gott hihi. Sen åkte vi till muf för det var fest där. Eh och där fick man ju stå i baren litegrann höhö.

Sen var det lördag. Då städade jag och marcus hela min lägenhet. Och jag skämtar inte vi verkligen städade som djur. Mest marcus. Han låg på alla fyra och skrubbade. Han är verkligen duktig, så den var fin tills Simone och Martin kom på middag på kvällen. Vi åt god mat och kollade melodifestivalen samt om en pojke. Mysigt.

Sen var det söndag och marcus åkte hem. Nu är det måndag haha.

lalalalalalalala nu ska jag göra nåogt annat men hoppas påett roligare inlägg snart ;) nu fick ni iallafall en liten del av mitt liv hihi

puss kära vänner