hem

just nu längtar jag bara hem hem hem till mamma

hem jag vill hem nu

:(

äntligen 18

Idag är det den 11e oktober vilket betyder att jag är 18 år och två dagar!!!

image258

...till mig själv...

jag har knappt fattat det själv än haha men det beror nog på att jag längtat så mycket och sen bara händer det! Känns ofattbart roligt. Hade en jättebra dag med mamma och marcus! De väckte mig tidigt på tisdag morgon med presenter sång! Joanna var den första att gratulera mig.. 00:01 ringde hon och grattade. Du är för underbar älskling. världens snällaste.... Jag blev så himla glad för mina presenter också.. av mamma fick jag lite småsaker och bland annat körkortspengar m.m. :D jag orkar inte skriva allt ja fick men ja hade bland annat önskat mig ett par champagne skålar av mamma som efva attling designat. Det är två glas i en champagne färgat bok i siden tyg de ligger i och på själva halsen av glaset hänger en ring där nere på vardera glas där det står: amor vincit omnia som betyder kärleken övervinner allt, dessa hade inte mamma överraskat mig med utan marcus! jag blev så himla glatt överraskad... ja det är inte sant.. världens finaste present älskling... jag fick en jättesnygg klänning av honom också! och så en brödrost som vi ska dela på haha :D jaja glasen är så vackra...
se bild här. Den blir bättre om man förstorar bilden.
Efter sjungandet och öppnadet av paket så gick jag till skolan för att ha en lektion, så himla skönt... och sen åkte jag hem och var med marcus. pluggade lite också eftersom jag hade prov i onsdags. sen åkte jag och marcus in till stan och så köpte han världens snyggaste jacka som jag också vill ha, haha. sen satte vi oss på lilla torg och jag drack rosé (ja fyllde ju trots allt 18 :D) sen träffade vi mamma och avslutade dagen med underbar middag på chili hihi... (bilder kommer senare)

Jag och susanna har länge pratat om att bygga naglar för det är så snyggt, så det har jag gjort:D blev suuuuuuuuuuuuuuuuuuper nöjd.. haha fast jag är jätterädd om de så det inte händer en olycka men det sa hon som gjorde de också att man är i början men de håller så får hoppasdet :D här kommer en bild på mina naglar haha främst tillägnat susanna:



hihi nu ska jag göra nått annat

kram på er

göteborg

image257


Jag blev så sjuk sugen på detta när jag satt och googlade. Strosa på avenyn efter en eftermiddag på jul på liseberg som blivit kväll, rosig om kinderna och iskalla händer. Dit vill jag gå med Marcus till jul! Förra året va vi på jul på tivoli haha och då tog vi bara kort på alla dekorationer hahaha så nu måste vi ju ta kort i mysig julstämning och det kan vi göra på liseberg... njiiaa! Jag blev bara så sugen på detta, men nästa helg då kommer vi hihi! jag är i Göteborg redan klockan 5 på eftermiddagen. Då ska jag bara hem sen ska jag och joanna promenera :D:D:D... ååååh vad ja längtar. joanna du är världens bästa vän det finns ingen så bra som du hihihihihihi... lålå.
så denna helgen ska jag ta det såååå lugnt och det är efterlängtat! imorgon ska jag ha min egen dag, ska åka in till stan först och köpa ansiktsmask och sen hem, laga god middag och sen leka att jag har spa. sen kanske kolla film, läsa bok och sen somna... kommer iof vakna mitt i natten när marcus kommer komma hem haha.. jaja sen på lrdag ska jag och marcus på stan och på kvällen bara ta det lugnt antar jag... på söndag kommer mamma och jag ska plugga! Nästa helg kommer jag till göteborg då klockan 5 och då ska jag och joanna träffas för att sen gå promenad hihi och sen hämta marcus på stationen klockan 8! Vi kanske kan äta sushi på fredag redan! jaa det måste vi mums! och sen på lördag är det först släktkalas, sen min tjejmiddag och utgång och sen på söndag måste jag visa marcus nallen-affären där mina nallar kommer från hahahaha! gu vajag babblar om detta... jaja.. sen är det inte länge kvar och det är höstlov. efter det åker marcus till spanien mend et orkar jag inte ens bry mig om. hihi... snaaaaart så :D

nu måste jag duscha!

puss

snart snart

image255


Mycket mycket snart är det min födelsedag! Idag är det torsdag, det innebär att det bara är 5 dagar kvar! Det är helt sjukt. Gu vad jag har längtat efter denna dagen! Det ska verkligen blir sååå himla roligt. haha minns när jag och joanna va 15 år eller något och vi hade våra dagar på avenyn och det enda vi ville var att bli 18 och nu är det här!
På tisdag, alltså min födelsedag så har jag bara en lektion och det är såå skönt! Så den dagen ska jag spendera med mamma och min älskling Marcus! På kvällen ska vi gå ut och äta, mer än så vet jag inte...
Sen på fredag åker jag till Göteborg med marcus, jag tror jag tar samma tåg som honom trots allt, får se.. och på lördag är det min tjejmiddag. Först släkt och familjevänners kalas haha sen på kvällen tjejmiddag och sen utgång i Göteborg. Det ska bli såå roligt. På söndag har jag bestämt att ta med mig marcus till T&W för att smaka sveriges godaste sushi haha.

Nu är jag nog på bättringsvägen. Fortfarande hemma trots att det är torsdag men imorgon ska jag gå. Danska prov då också. Igår kväll hade jag 37.9 graders feber och idag 37.4 så imorgon kan jag gå :).
Idag är det kanelbullens dag och jag vill baka ikväll med marcus, hoppas han också vill det. mums...

jaja nu ska jag fortsätta plugga =) hihi
va söta ni är som kommenterar

/Louise