Anne 18 år och 1 år!

ANNE 18 år om EN TIMMA!
Grattis min stora älskling! Äntligen...
Jag hoppas du får världens bästa dag, och jag är innerligt ledsen att jag inte kan vara med och fira dig på din dag!
Men nästa helg firar vi! Åh va underbart...
jag älskar dig


Imorgon åker jag till Stockholm för att fira ett år med min marcus. Grattis till oss också för ett underbart år tillsammans.

Ha en bra helg allihopa!

/Louise :)

image275




Min kära vän anne!


image277

Jag och älskling på släktmiddagen när jag fyllde 18


miu miu

image274




Åh va fin! Miu miu gör verkligen snygga väskor. Jag älskar modellen på denna väskan! Just nu hade jag behövt ett jobb och några tusenlappar. Ibland funderar jag seriöst på att söka jobb på McDonalds haha. hmm , ska tänka på den saken.

Idag är det sista skoldagen denna veckan för mig då jag har tagit ledigt imorgon för att jag och marcus åker imorgon bitti, redan klockan 6. Jag älskar att åka så tidigt. Då är det inte många uppe och så är det helt tyst och mysigt! Framme är vi runt 10 tiden. Idag har jag en del att syssla med men jag hoppas allt löser sig och att jag kan komma en riktigt bra bit på min samhälls uppgift.


/ L O U I S E

room service hos schulmans

Kollade precis på room service där Alex och Katrin var med. Följde aldrig Alex blogg men har börjat läsa Katrin. Och oj vad mycket skratt man får av det haha. Visste inte att de var gifta och alex var jättesöt i room service tycker jag. Han verkade så charmig mot sin katrin haha. Fick den känslan och rummet blev ju häftigt!

Nu pågor en chatt jag följer haha och detta känns typiskt som de:

MarionHej!
Hur tyckte ni att rummet som Roomservice gjorde blev. Om ni ska va helt ärliga??
/en 11 årig tjej =)
alexHej. Helt ärligt - det blev ju kul och snyggt. Vi brukar supa där inne. Det kommer du att lära dig när du blir lite äldre, lilla 11-åring.


Det var lite kul!

Nu plugg! Vad gör ni ikväll? =)

/L O U I S E

_________________________________________________________________________________________
UPDATE:

SaraTror ni att ni kommer hålla ihop resten av livet?
alexDet vet jag att vi kommer.

SaraTror ni att ni kommer hålla ihop resten av livet?
katrinJag vet det.


Jag var tvungen att klistra in det också. Va sött.

Hej igen!

Keira Knightley

image273


Här ser vi Keira Knightley på gala i blå snygg klänning. Älskar de pyttesmå armarna så den inte är helt avskuren. Tänk vad lite sånt kan göra. Hon bär upp den väldigt bra tillsammans med de skorna. Jag kan ibland tycka att remmar på skorna kan korta av. Det beror på vad man har till men hon klär verkligen upp det snyggt! som vanligt haha...

Jag skulle också vilja vara gala fräsh!

Vad tycker ni om hennes klänning? :)

/Louise

PS! glöm inte kolla in min kära vän viktorias blogg:
www.viktoriasorqvist.webblogg.se!


onsdag morgon

Ny morgon och nya tag!

Nu sitter jag och äter gröt, dricker te och ett glas c-vitamin dryck och självklart lyssnar jag på NRJ in the morning. Åh jag älskarden showen. Nu kom bleeding love på radion. Typ världens bästa låt . Jag älskar den. Måste lägga in den på mobilen så jag har något bra att lyssna på!

Jag blev väckt tio i 8 imorse och det var marcus som var hemma, konstigt tänkte jag då eftersom han oftast sitter på tåget då. Men min älskling har blivit sjuk! jag hoppas verkligen att han blir frisk .Vi åker ju på fredag till stockholm. Men om han tar det lugnt så kan han nog bli frisk.

Idag har jag geografiprov. Jag håller tummarna för mig själv. Hoppas det går bra. måste måste måste börja med SAM B inlämningen också. Hmm, det får bli idag. Och idag mellan 15-17 ska jag passa lille tom. det blir skoj!

Ska äta upp sen klä på mig :). Ha en bra dag!

Det gick inte att få in orginallåten så det får bli denna när hon uppträder men hoppas det räcker! Låten är ju fortfarande som sagt underbar.


humörsvängningar

Åh idag har mitt humör inte varit skoj. Jag har varit lite små irriterad hela dagen tror jag, även om jag inte brukar det. Men idag ha det varit så. Folk saker säger och tycker tar extra hårt och jag har lust att ta med mig joanna i handen och gå och skrika lite. Jag längtar!

Då är det tur jag har marcus, när jag tänker på honom blir jag lugn och varm. Min älskling.

Idag vill jag allt ska bli som jag vill. Så nu bestämmer jag att kvällen ska bli på det sättet. Orkar inte v ara irriterad nu haha.

Jag kollade utsiktsbilder nyss. Det är jätteskoj. Och jobbigt. Längtar efter gatan då. Min hemma gata i göteborg.

Jaja :) Snart stockholm älskling. Längtar så.

Nu ännu mer geografi...



Lauren Bush

Lauren Bush har verkligen en snygg stil. Klasskisk och söt. Vacker är hon också. Eller hur? På denna bilden ser hon sådär solbränd och fräsh ut. Då får jag lust att gå till frisören och göra något med håret som en slingning! Det ska jag göra innan jul har jag bestämt. :)

image271

Jackan är förövrit ochså väldigt söt. Den skulle jag vilja ha i helgen med ett snyggt linne under, ett par riktigt snygga jeans och ett par heels till! Men istället blir det något liknande förutom den lilla jackan då jag kommer bära en svart kortärmad blus jag hittat på ZARA. 

Nu måste jag återvända till Geografin... suck!

Hoppas ni har en bra dag! 

Thomas Sabo älskade berlockarmband...


image270

... kan se ut så här om man vill!
Visst är det läckert? Nu när jag för inte så jättelängesedan, ungefär 1½ månad sedan, fyllde vackra 18 år fanns det många saker på önskelistan. En av de var ett berlockarmband från Tomas Sabo. Men önskningen kom nog lite för sent och det blev inget. Varje gång jag är i stan finns det en smyckesaffär som säljer de och ja går förbi varje gång och kikar in på  de vackra berlockerna som ligger där och lyser mot mig och säger: "vi vill följa med DIG hem" (typ).
Jag har till och med en katalog om just Thomas Sabo charm club hemma men ännu har det inte blivit något köp. 

För ett tag sedan gick jag in på
Lolitas blogg och såg att man kunde vinna detta. Men jag skrev inget blogginlägg förren nu. Idag sökte jag på äldre inlägg och såg att tävlingen avslutas imorgon. Jag som egentligen skulle kolla vem den lyckliga vinnaren var. Åh tänkte jag. Nu måste jag ju berätta varför JAG ska vinna detta underbara vackra armband:

Man säger ju att Diamonds are a girls best friend. Så är detta armandet för mig. Jag vill att det ska blänka på min handled för jag kommer bära upp det perfekt. Det kommer få följa med på många äventyr. Festliga och vardagliga. Jag kan i framtiden köpa till berlocker och byta ut beroende på tillfälle! Eller ha alla på en gång och fär ska det få hänga och blänka på min handled och bara skrika ut sin skönhet. SÅ vackert är det tycker jag. Jag älskar det verkligen. Jag vill att armbandet ska hänga på min handled på nyårsafton när jag skålar i champagne. 
Jag har tyckt att Thomas Sabo gör många snygga smycken. Min mamma var den första som visade mig de vackra smyckena och de är ju underbara. Men detta är en klass för sig.

Detta är min anledning. Nu kan jag bara hålla tummarna!
Lolitas braiga blogg: www.lolita.blogg.se :)

/Louise

stureplan intar avenyn

Idag när jag tog en paus från pluggandet gick jag in på stureplan.se som vanligt för att läsa katrin schulmans blogg. Hon är såååå bra. Hennes blogg får mig verkligen att skratta haha. Ni måste bara läsa hennes blogg. Gå in på stureplan.se sen under bloggar står det Katrin! Underbar är vad den är.
Iallafall, det jag ville komma till var att när jag går in på hemsidan möts jag av detta:

image269

Visst låter det spännande? Och bilden är ju så underbar. Ljus i Göteborg mitt på avenyn. Nu vill jag strosa där som förr med en godispåse i handen och joanna vid  min sida. Det tog oss typ 2 timmar, våra promenader haha. Ner för vasagatan, en halvtimma i godis affären, ner runt avenyn och hem!

Jag glider alltid från ämnet men nu är det så här att inom kort kommer det öppnas en ny klubb som ska döpas till PUSH, den kommer att ligga i banken Nordeas gamla lokaler och för er göteborgare har ni nog redan sett det stora plakatet på framsidan av huset. Jag har iaf. Avenygruppen tar över driften, även så för klubben NIVÅ.

Såhär säger marknadschef Stephanie af Klercker.

"Stureplansgruppens klart mest spektakulära och påkostade etablissemang hittills. Stockholm inräknat. En mycket intressant planlösning och inredning av Alexander Lervik och Johan Bonnier som slår det mesta. Det är samma personer som stod bakom Hell's Kitchen, White Room, Ambassadeur och V, bland annat. Slutförandet av bygget pågår för fullt."

Gu va roligt! Men jag lära ju kanske bli 20 iaf innan jag står och knackar på dörren. Jag vet inte. Men det låter jättekul tycker jag! Vad tycker ni?

Bild: Stureplan.se

Chai och städning

Igår städade jag hela lägenheten och bäddade rent med nya lakan. Underbart. Jag älskar den känslan! Idag åkte jag in till stan efter skolan, köpte rakgele, shampoo & balsam och hårinpackning bland annat och inte minst espresso house chai pulver! Nu kan jag göra min egna chai latte. Mm så gott! Har redan hunnit dricka två! Hoppas det kurerar min förskylning lite mer haha. Mår verkligen inte på topp med jätteont i halsen och jätteförskyld men ikväll är det klassfest och jag ska försöka vara med så länge jag orkar faktiskt. Men det blir nog tidig hemgång ändå. Sen ska jag hem och sova och ladda upp inför lördag. Äntligen kommer min älskling hem!

Haha jag drömde en jätterolig dröm men som tyvärr inte var sann. Jag drömde att min telefon ringde på morgonen (troligen väckarklockan) och sen så visade det sig vara marcus som sa att han stod på centralen och väntade på mig för ja skulle hämta honom hahaha sen tror jag att jag vaknade för då tänkte jag men gud ja måste hämta marcus han väntar ju. haha men det var ju en dröm (som alltid när man kommer på något JÄTTEskojpå morgonen) finns nog inget roligt på morgonen förutom NRJ in the morning och snozning.

Idag efter skolan ska jag försöka ta mig in till stan, ska kolla på en skjorta jag sett som mamma kanske ska få i julklapp och ska gå till en affär de sålde pälsar såg jag hihi.

Snart är det nyår! wiho...

image268

(mums)

 Nu ska jag hitta på något annat. Förresten! Glöm inte att kolla in Gabrielles blogg:
www.gabrielles.webblogg.se!!!

puss

marcus föralltid

Det är mer än ett år sedan jag träffade marcus som blev min pojkän. Vi har snart varit tillsammans i ett år och då ha han ordnat en tripp till stockholm med hotell och allting. Han är underbar. Men under hela vårat år tillsammans har han gjort så fina saker mot mig att jag blir typ tårögd när jag tänker på det. Men det handlar inte om vad han gett mig eller så utan jag tänker på en liten gest och et gör mig så lycklig.
Nu är han i spanien två veckor men jag tycker ändå dessa har gått rätt bra. Den första helgen var värst men det har rullat  på bättre än jag trodde. Tyvärr blev jag jätte förskyld igår och det är ju inte kul alls, men när jag kommer hem från stan och tror att shopping och sushi hjälper. det gör det ju såklat men. då hjälper inget bättre än att en snäll gubbe lämnar fram en stor inslagen blombukett och säger att jag har blombud. Innanför pappret är det en underbar bukett och en nalle. Marcus jag älskar dig. Du är det underbaraste som finns. Jag vill alltid vara din.

Bilder:



Och så handlade jag lite, det blev detta:



Polojumper - H&M
Stickad tub top att ha över - indiska

-------------

image267

Jag älskar dig mitt allt och världens finaste pojkvän


studiedag

idag är vi lediga, åh vad det känns bra. Verkligen något jag behöver eftersom jag är jätteförskyld och ont i halsen. Får hälla i mig te idag på stan... För till stan ska jag snart, ska bara duscha och äta en god frukost som ska bestå av havregrynsgröt, knäckebröd med skinka och te. Haha igår åt jag upp ett halvt knäckebröd paket och ett skinkpaket, men jag sparade en skiva till frukosten. Ja den smakade mycket bra. Jag funderar på att äta sushi idag. Men INGET är som T&W i göteborg men men, smaken finns ju där ändå ååh va gott...

Jag ska göra en handlingsplan, lite sent på en onsdag men bättre sent en aldrig. 

Skola/jobb-  Mycket på skolfronten som vanligt. Börja jobba med samhälle B inlämnig imorgon (torsdag), och idag plugga svenska samt geografi! Måste måste. Ska inte passa Tom denna veckan. Maila sara om jobb och försöka hitta ett fast jobb. Hur nu det ska gå...

Kärlek/relationer- Marcus är borta och jag saknar honom så jag dör. Men nu är det bara 3 dagar (egntligen) men man kan korta ner det till 1 om man vill, idag räknas ju typ inte eftersom dagen redan börjat och snart är det kväll ändå haha, dygnet har för lite timmar, iaf och på lördag ÅKER han ju och då ses vi på eftermiddagen... det är inte heller så farligt så i princip är det okejdå, 2 dagar torsdag och fredag.. men det är INGENTING med tanke på hur läng jag varit borta från min älskling. Kärleken är underbar.
Jag saknar bara mina älskade göteborgsvänner och mamma, men sånt är livet. Det finns alltid saker att ändra på.

Hälsa- Jag hade tänkt träna idag men det blir det inget av eftersom jag är såpass förskyld! Jag hade verkligen sett fram emot det. Ska ändå till SATS och ta ett nytt blad där man ser vad man kan träna och när! Måste bli frisk...

Övrigt- Prata med skolans syo och ringa marcus föräldrar.

nu måste jag duscha snart! undra om marcus ringer...

arg

innan var jag glad men nu är jag bara arg, ledsen och besviken.

hur gör man för att allt ska vara bra hela tiden? att man inte behöver vara 30 mil från varandra i all evighet utan bara vika sig en tum för jag vet i alla fall inte hur man gör. Nu behöver jag ett mirakel.
Det är rätt tur att inte lugna favoriter finns här men nu saknar jag det på högsta volym i lägenheten och min säng och mamma och sofforna och roxette. HEM! 

Jag vill att det där miraklet ska ske och vi kan planera en framtid som jag trodde skulle komma... åh vad gör man :(

detta är vad som behöver komma, får väl fortsätta tro då....

jaja puss

Jag

Vad gör man när man inte kan sova? Jo man läser bloggar och kollar klipp på youtube från parlamentet. Sjukt skoj. Detta är det roligaste. Kan se det om och om igen. Åhh hahaha...



Saknaden av marcus är fruktansvärd men jag börjar komma in i denna rytmen och lugna mig (och fortsätta räkna ner). Idag gick mötet med skolsyster bra. Det känns skönt att några lägger fram förslaget utan att jag ska behöva det. Detta har varit underbart för mig men ja. Vi får se. :) Allt har sin mening. . .


Vad gör man nu då? Tvätta sig och sova är nog bra.

Godnatt gott folk :)

Listdax

Nu när marcus lyser med sin frånvaro och istället snicksnackar telefon nere i spanien finns det mycket egen tid över. Kul att den tiden går till att plugga mycket samtidigt som man är sjuk :(. Då är det inte roligt. Men jag har fyllt på kylskåpet med mycket nyttigt innehåll och det känns bra. Har ätit 4 frukter idag och massa sallad. Mums.
Jag har finbesök dessa veckor också. Han heter nalle och har en kropp man kan vrida och vända på. Får ta kort på honom och hans kompisar som är mina.

nu ska jag svara på en lista


Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Trött och ont i magen vilket gör mig orolig. Haha just nu är inte mitt humör på topp. Saknar marcus något fruktansvärt och det har bara gått 3 dagar sedan. Det är iochförsig länge för oss bara det haha.
Favoritgodis: Åh det som finns så mycket gott. Allt godis från karamellkungen. Ben&Jerrys, ragusa och massa annat.
Är det nåt du absolut inte äter: Blodkorv kanske... Och inälvsmat. Haha kan inte komma på så mycket. Gillar det mesta.
Kläder just nu: Mysbyxor och Johnny Depp t-shirt
Musik just nu: ingen, tv'n är på =)
Vad sa du senast: jag sa nog "hahaha" när jag pratade med emma på msn
Favorit-hangout: Mysiga platser med goda vänner och härligt väder ch marcus självklart
Fisk eller badkruka: När jag väl är i så fisk =)
Saft eller alkohol: det beror ju på
Hur många kuddar sover du med: 4 när jag är själv, men oftast två när marcus är här
Favoritväder: Sol och lagom varmt.
Spelar du nåt instrument: Nej har spelat piano och fiol
Morgon- eller nattmänniska: Båda
Sparare eller slösare: Slösare
Vem är viktigast för dig: Mamma. lätt. Och vänner och min kärlek marcus
Bästa film:  Sound of Music.
Tror på liv på andra planeter: Ja kanske men jag kan inte se det framför mig
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja
Älskar du henne/honom fortfarande: Nä, men då var det kanske ingen kärlek, en trevlig romans jag hade mycket kär då =)
Har du några homosexuella vänner:  Inte vad jag vet.
Tror du på mirakel: Ja.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, självklart
Har du en besatthet? Telefon (när jag inte kan träffa mina vänner), godis och väskor gillar jag mycket

guuuu va ja har tråkigt


världens bästa höstlov

image260

I stockholm spenderades de sista dagarna på lovet tillsammans med världens bästa tjejer!
Vi hade roligt konstant... Åkte upp tidigt på torsdag morgon och väl framme i Stockholm möts vi av Gaby och hennes supersnälla pappa som kör hem oss! Dagen spenderar vi på stan och börjar redan shoppa upp våra pengar. Åh vad mycket fint det finns, fick inte med mig en snygg t shirt från urban outfitters dock men ska lägga resten av pengarna på kofta och lite presenter jag måste handla. Vi fikade också en mysig fika på Espresso House Stureplan, utomhus! Fast där fikade vi nog nästan varje dag haha... Torsdag kväll åt vi på en jättemysig resturang i stan som hade thai och sushi buffé, kan det bli bättre? Sen åkte vi hem och somnade rätt tidigt för att fortsätta våra shoppingäventyr på fredagen.

På fredag kväll var det dags för Tiësto på kvällen, jag hade handlat min outfit som bestod av svart paljettklänning, nya söta skor och snygg ny kuvertväska från Gina hihi. Sjukt rolig kväll trots långt köande haha och blåmärken hahaha. Den natten snöade det, ja det snöade i Stockholm. När jag och söta anna maria gick ut för att ta luft möts vi av kyla och vita hustak haha.. sjukt skoj.

Sen var det taxi på väg hem för mig och gaby då vi valde att stanna lite längre... snurrig taxi chaufför som inte hittar hahaha.

På lördag var det bara jag, anna maria och gaby som gjorde stan.. Joanna var sjuk. Vi försökte att bara ta det lugnt, strosade lite på NK och sådär och laddade upp inför kvällen som blev typ väääärldens roligaste utekväll och som började med laroy på stureplan och slutade med korv på svampen, åhh vad det va gott! Höhö sen råkade marcus följa med men det är en annan historia... Hursomhelst var detta världens bästa höstlov, då är Göteborgsresan inkluderad... och jag längtar redan tills nästa gång vi åker...
Ni är bäst tjejer!

Får berätta mer en annan gång, vänner nu =)

Puss