pirr

Jag brukar vara inne på hemnets hemsida. Nördigt kanske. Haha, men jag älskar att kolla på lägenheter men det är nog för jag en dag vill bli fastighetsmäklare. Själv drömmer jag om en stooor lägenhet i centralastan med högt i tak och vackra stukaturer och mycket vitt. I den ska jag och min cocker spaniel leka jage. Jaja iaf så såg jag dessa bilder och då började det pirra inom mig. Det kittlas sådär som när man är liten! åhhh

image313image314

Bilderna är sjukt tråkiga men kunde inte låta bli ändå. Det är så mycket vackrare under våren :) hihi!

Men på fredag äntligen. Jag känner att detta kommer bli en jättebra helg!

Sen till en helt annan sak, jag är så himla händig ibland känner jag. Jag spikade upp en tavla på min betongvägg samt spikade upp en hylla jag fått av två kära vänner. Det var ett tag sen men jag förvånades över mig själv nästan eftersom inte jag och marcus TILLSAMMANS klarat spika upp på väggen innan haha! Men idag. Detta kommer marcus gilla. Kan inte säga vad det är än men jag lovar älskling, nu kan jag få läsa på kvällarna!

hihi

Lite sent men såhär ser det ut med hyllan och lite annat uppe:



Bild 1 = God pannkaksplätt hihi Bild 2 = KLART! Bild 3 = Finfina tavlan jag fick av joanna jag satte upp själv.
Bild 4 = Äntligen är mattan på golvet hihi. Bild 5 = Sminkhyllan!

puss
L

Nathalie Schuterman

Igår var det rea på NS som nog många känner till. Eller rea, de körde på med 70%. Åh jag kan tänka mig vilka fynd man kunde göra där. Men det var lite roligt för jag hörde en fågel viska i mitt öra att Prinsessan Madeleine var där och fyndade ett par chloé stövlar!

image312

Någon som var där igår? :)

världens segaste

Sjukt dålig uppdatering. Mitt fel. Men iaf. Har haft VÄRLDENS värsta huvudvärk hela dagen = inget gjort alls = sjukt skönt. har slappat hela eftermiddagen och sovit. Och pratat i telefon.

I helgen blir det götborg och jag vet vad jag ska ha på mig och typ packa ner. Jag älskar framförhållning haha.
Och på torsdag kommer mamma. Det blir jättemysigt.

Min helg har verkligen varit jättebra. I fredags tog jag det lugnt HELT själv vilket verkligen var jätteskönt. I lördags tränade jag halv 10 och sen vet jag inte vad som hände mer än att tiden bara sprang ifrån mig. Årsmöte med MUF och senare sittning samt fest. Väldigt lyckat tycker jag. Det var roligt. Sen tog jag och marcus taxi hem till honom och sov. I söndags hade vi en riktig mysdag. Vi gick till en lekplats som jag tyckte var väldigt roligt. Vi gungade jättemycket. Mest jag. Jag blev tillochmed rädd haha.
Marcus: Om du tittar ner när du är så högt upp killas det jättemycket i magen...

Haha min älskling är så söt. Men jag kunde inte åka rutchkana för det var en vattenpöl i den men jag hängde med benen i en sån pinne. Jag trodde nästan jag skulle dö och kände mig lite klumpig uppochner men det var det värt.

Sen myste vi med godis och film och sen var det helvetesmåndag haha!

Ledig 2 dagar! YESYESYES!!!

puss och godnatt. Hur somnar man med huvudvärk? Måste börja på en ny bok...

Barnvakt

Ibland är det verkligen jätteroligt att vara barnvakt. Som de senaste två dagarna när jag passat alexander. Åh han är så himla söt så jag dör. Haha. Nu när vi känner varann så går allt superbra, inga ledsna miner eller något. Hurra!

Igår tog han min hand och pussade den, och gjorde likadant på andra. Haha så jag gick runt med två blöta händer. Åh. Söt-alexander.

Här kommer nåra repliker han sa när vi åt mat:

- vam, den e vam
- blås
- aaaj bände mäj
- mmm vam mmmm vam

och han har lärt sig säga marcus hahaha så det sa han hela tiden. När vi satt och sa det  så spelade jag in det satt han hela tiden:

- machos mackos macosh mackoss meja mackos meeeja... 
 
Nu får ni se några bilder på honom:



Världens sötaste...

sommar

Nu vill jag ha vår med massa ljusa och tunna kläder och bara kunna gå ut i tröja. Måste. Ha. Tjockjacka. VILL INTE. Usch. Snart snart iaf haha. Det är ju trots all snart februari!

Nu barnvakt...

puss på er

stlhmstreetstyle

image305




Va inne på Göteborgs streetstyle och fann denna bild! Snygg outfit men jag tänker främst på ponchon. Smart att hänga den över jackan! Ska jag också göra när det fortfarande är kallt :)

Heath Ledger

Så hemskt. Alldeles för tidigt. Usch. Knark är inte bra.

Ja ni vet nog vad jag pratar om när jag skriver detta, Heath Ledger har dött i sin lägenhet i NY. Av en överdos troligen. Han har en dotter på 2½ år också. Stackars lilla. Och bara 28 år gammal, jag blir så rädd när jag hör sånt. Man ska verkligen ta vara på varje dag här i livet. Han spelar i bla. 10 orsaker att hata dig, det är väl en av de filmerna jag sett som jag minns allra mest.

Carpe Diem

image304

Essie

Idag kom mitt paket från blush.se där jag beställt nagelack och handkräm från Essie :)
Hoppas nagelacket sitter så fint som jag hoppas. Handkrämen är underbar.
Nu msåte jag springa till träningen :)



/Louise

är det verkligen nate?

För er som inte visste det så försökte sig Chace Crawford (som spelar nate i Gossip Girl) på en modellkarriär för Abercombie innan Gossip Girl slog igenom. Och det var nog tur det efter att ha sett denna bilden.



Haha

party like a rockstar

Åh just exakt nu blev jag så sugen på att göra precis så som rubriken säger, därför var jag tvungen att berätta det för min omvärld. Tack hanna att du har kalas barnbidragshelgen för jag ska dansa och dricka goda drinkar hela kvällen. Underbart...

Ni är väl med mig?


image299

istället

Jag skulle mycke hällre bära detta idag

image296                 image297                            image298

Och ett par grovstickade strumpbyxor. Men absolut ingen jacka. Snälla vädret, nu vill jag inte ha det så här mer, ge mig sol. Tack


Bilder samt kläder från Net-a-Porter (såklart)


denna måndag

Ingen bra dag alls. Tårar bränner i vrån. Och detta är inte jag. Så långt från mig man kan komma. Ibland tänker jag och frågar mig själv om när man är ledsen, jätteledsen. Hur kommer då skrattet? Tur att jag vet men nu känns det så långt borta. Ta mig bara hem. Denna måndag och jag måste separera. Annars vet jag inte vad jag gör.
Usch.

mjau mjau


Kirsten Dunst för MIU MIU, jag älskar kampanjen! Här är ett smakprov, vad tycker ni ? :)

image295

söndag

Det har faktiskt varit en helt okej söndag!

Jag vaknade med min älskling och då är det säkert att början har en bra dag. Sen har jag pluggat matte typ hela tiden. Känns bra, och sen har jag pratat i telefon. Såklart. Och snart ska jag börja laga mat. Matvete med rotfrukter och sånt. Kanske inte låter så gott, men jag lovar att det är det. ska göra tzatziki till!

Det är väldigt städat här också ,vilket det varit sen i torsdags. Och det har jag min marcus att tacka för. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. Du är för perfekt. Han var sjuk och var hemma från jobbet i torsdags men trots det så åkte han och lagade min dator som varit sönder, diskade ALLT, städade, tog ner julpyntet, rensade och grejade. Rensade gjorde vi mer sen tillsammans i arbetsrummet hihi.  Det är otroligt. Jag förstår inte hur du gör. Men bäst är vad du är! Jag älskar dig så oerhört mycket. 1 år och 13½ månad, jag blir bara mer och mer kär tror jag.

Saknar er tjejer!


Förresten har tydligen gossip girl paus i usa eller något, marcus sa det iaf och nu måste vi vänta på avsnitt 14 :(. Och jag har läst ut bok 4 nu så måste köpa 5an snart! hihi men jag har min ELLE jag ska läsa iaf :)


Åh, detta är min YOU/ME tröja jag beställde och fick i veckan. Den är sååå underbar. Utan att jag visste det såg jag nu att fröken sydow har en likadan. Det tyckte jag var roligt. Min karamell tröja. Den underbara ser ut så här iaf :
(beställde den från samma ställe som min "bring back god" tröja Katherine Hamnett)

image294
isn't it beautiful.

puss

detta är jag, tydligen

DU ÄR EN SVART CHANEL 2.55


Classy as hell, quiltad, cool och skarp. Du kan lätt ge lite fel intryck med dina guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du ju SVINDYR - vilket innebär att folk antingen älskar eller hatar dig. Gemensamt för alla är dock att de avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig onda blickar i ryggen...

image293



Själv är det nog ingen väska jag skulle välja först, men snygg är den ändå!

Gör ni testet också på: www.veckorevyn.com

/Louise


störst av allt är kärleken



Världens bästa marcus!
Efter en inte så rolig dag och vecka så är inte mitt humör på topp, tyvärr.
Men det ändrades snabbt när jag fick frågan: - Ska vi mötas i stan så bjuder jag på något gott att äta?

Åh, detta gjorde verkligen min dag.
Jag älskar dig! Världens bästa!


(Förlåt att jag inte orkade diska, vi hjälps åt imorgon)

Kära vänner!

Idag ska jag till 2 lektioner i skolan! Klockan elva historia och 14:40 Extra matte :)
Därimellan ska jag fixa mina naglar och hämta ett paket på posten. Bara för att göra min dag ännu bättre ska ajg nog köpa en kaffe att ta med också, mums. Och från klockan 5 i eftermiddag ska jag passa söta alexander. Ikväll blir det plugg och diskning. jag vägrar ta hand om det på morgonen även om marcus tykte det men det var han som inte orkade igårkväll hihi...

Nu måste jag klä på mig, sitter fortfarande i morgonrock och dricker chailatte och om 20 min ska jag sätta mig på min snyggcykel och köra!

ojoj

marcus är min älskling, forever and ever.


örhängen

I helgen gjorde jag och emma smycken!

I söndags gjorde jag dessa örhängen...
Jag är så himla sugen på att göra mer, jättelätt och roligt var det!


         

addicted to

image285

Jaaa jag älskar det!!!
Ska kolla ikväll med marcus älskling igen. Och nu är jag på 4e boken! Finns inget bättre :D

(bara så ni vet)

Ni som inte börjat titta eller läsa, då MÅSTE ni kolla på kanal 5 från och med den 29onde Januari (tror jag) då avsnitten börjar sändas på kanal 5 :)
Spring och köp böckerna sålänge tycker jag

Tack Mamma

Nu har mamma åkt tillbaka till vårt landställe i löderup pch kvar är jag ensam! Det har varit hur mysigt som helst. Saknar henne redan. Hon hade lämnat två söta lappar när hon gått en på köksbordet och en på sängen. Mamma du är underbar hihi!

Inte lång skoldag i dag vilket kändes skönt!

Jag har gjort 2 bra fynd under jullovet och jag måste berätta vad det är

Först ut min älskade skinnjacka från ZARA! Den hade jag kollat på sen i slutet på sommaren, men så har jag inte köpt den bara. Har hört från många att jag passade i den men så tänkte jag kanske köpa den i sthlm när jag var där i höstas men det blev det inget av men nu var den på rean! Kunde knappt tro det så ja norpade åt mig en. Ett väldigt bra fynd anser jag då den från början kostat 1395 :- och nu 799 :- Hurra!

Den är väldigt lik den på bilden nedan!



Mitt andra braiga fynd som inte var på rea är en jättefin kofta från Lindex haha. Den var inte på rea men det var ett väldigt bra pris och åh vad jag älskar den. Har redan använt den många gånger! Den är ljus- gammeldagsrosa med bruna knappar och perfekt längd!

Det är denna fast i rosa, fanns inte på hemsidan...



Jag är shoppingsugen. Ska försöka hitta en snygg cocktailklänning till Hannas middag den 2a februari! Längtar jättemycket. Har ett förslag som mamma föreslog men det är roligare med något nytt (såklart) haha. Hittar jag något så kanske jag köper det....

träning

Hemma från sats nu. Har varit på STEP. Det var roligt tycker jag. Men ja gillar inte att det är så mycket koreografi ibland.  Det är inte alltid kul att kolla i spegeln och inte alltid hänga med haha hade varit roligare att ha en kompis som man kunde skratta tillsammans med istället. hahaha, för jag skrattar inombords åt mig själv när inte mina ben gör som jag vill. Det är inte så att step brädan är min älskling just då. Men skönt var det och sen komjag hem till mammas egna grönsaksbiffar med potatismos och sallad och nu sitter jag i min pyamas jag fick i julklapp och min morgonrock och läser gossi girl hihi! Kan inte bli bättre! Måste köpa 4e boken imorgon!

Förresten har jag och marcus börjat kolla gossip girl tillsammans haha, och jag tror han är lika fast som jag även om han inte vågar erkänna det ;).

Nu ska jag fortsätta läsa.

Puss på er kära vänner

PS. En fågel viskade i mitt öra att även Simone läser min blogg. Det var roligt tycker jag :D.


om vi bara kunde...

Om vi bara kunde prata om det. Viska. Och utan tårar.

När du lämnat mig för en timma känns det som flera? Det här måste få en lösning. Det borde vara lika enkelt som 1+1. Jag vill ju bestämma tillsammans.

Jag älskar ju dig

stanna

klockan är snart ett och jag har börjat ordna med min packning inför avskedet från göteborg på lördag. det sved. kan inte kläderna och jag få stanna?
har varit på bio med anna-maria, gaby & joanna! älsklingar...
jag vill bara stanna. tur att mamma förstår. världens bästa. ännu bättre att jag inte har lugna favoriter på.
saknar bara marcus så...
sista dagen imorgon. säg att det inte är sant. kan jag få göra om allt? i all oändlighet?
det är inte meningen att allt ska vara lätt men det är så jävla svårt och tungt ibland.

jag älskar er

vi måste prata om det här

2008

Ja nu är det 2008. Ett helt nytt år, precis som en tom sida i boken. Jag ska fylla det med enbart roliga saker.

Nu bakåt i tiden...
2007 började underbart med vänner i malmö samt världens underbraste pojkvän jag hade en månad med. Det kunde inte börja bättre... Och året har verkligen fyllts med roliga saker. Jag skulle börja 2an på gymnasiet, Jag åkte till Val Thorens med min skola och varvade skidåkning med fest på kvällarna. Det kunde typ inte bli bättre...
Vecka 8 åkte jag till göteborg och marcus fick komma och hälsa på mig här. Och äntligen träffa Joanna! Världens bästa. Alla hjärtans dag var både jag och marcus sjuka så¨vi hade mysmiddag hemma hos mig. Jag kände verkligen att årets skulle fyllas av kärlek...

Påsken var jag på landet och då var marcus med. Vi har sommarställe nära varandra opch vi kom på att sannolikheten för att vi setts när vi var små är rätt stor med tanke på stranden och poolen båda spenderat mycket tid på - gulligt va?

Under hela våren upprepades också besök av Anne och Susanna i Malmö som jag måste sammanfatta ihop. Haha världens bästa helger! Fyllda av tokigheter, underliga människor och inte minst många många skratt. Så himla roligt verkligen. Underbara anne och susanna hihi!

Sen gick jag äntligen ut ettan hihi. Och Susanna fyllde 18. Det firades med middag at sus place haha. Jätte roligt. Då kändes det evigheter till man själv skulle fylla. Sommaren var verkligen underbar. Var en del i mitt hjärta göteborg hihi. Jag reste med marcus till Rhodos och hade en underbar vecka med honom. Jag var mycket på landet med mamma och även med marcus där. Midsommar spenderade jasg med min ängel anne och årets första dopp hahaha. Sent på natten bara vi sprang rakt ut. hihi. Gaby, Anna-Maria & Joanna kom till mig i malmö! haha verkligen jätteroligt. Även här var det olika upptåg av knäppa människor och mycket skratt. Man kan inte summera allt märker jag men vissa godbitar får man ta med hihi...


Jag började 2an med inte den mest perfekta starten men så är det fast den blev bättre. En höst som skulle avlösa 18årsmiddagar efter varandra började. Nu skulle vi fylla 18 och livet kunde börja. iiih. Gud alltså. Världens bästa höst. Verkligen. Anna Marias tjejmiddag och fest började, den var så himla lyckad. Gu va roligt vi hade alltså. Jag hoppas jag inte har felk nu men den som fyllde år efter måste varit Gaby älskling. Tyvärr kunde jag inte närvara men allt kan man inte göra hihi.

Sen kom äntligen Dagen med stort D. Jag fyllde 18 den 9onde oktober hihi. En jättebra dag med mamma och marcus! Jag hade bara en enda lektion i skolan och sen träffade jag marcus älskling och senare på kvällen middag med mamma och älskling. En helt underbar dag verkligen. Den 13onde oktober firade jag detta i Göteborg med alla mina vänner på kvällen och på dagen med min släkt. åh va roligt det var. Tack åter igen för en underbar dag och kväll...
Sen var det viktorias tur. En jätterolig tjejmiddag hos henne hihi. Hur kul som helst och sen utgång på det. Den 29onde oktober fyllde joanna min älskling år. Vi spenderade dagen hon och jag bara och hade det helt underbart. hihi och sen var det chez på kvällen och berså! Detta var höstlovet och det var dags att åka till Stockholm. Järngänget haha. Gabys poappas lgh kunde vi använda och det var en helt fantastisk långhelg. Den bestod av shopping, fika och party. Det kunde inte bli mycket bättre. Marcus var också uppe den helgen. Underbart så de var vi med på kvällarna hihi. Först tiësto sen laroy på lördagen.
Sen var det dags att åka hemo ch lämna sina underbara vänner. Inte alls roligt men men. Därefter åkte marcus till spanien 2 veckor. Jag var i göteborg båda de helgerna för att det inte skulle blir fööör påtagliugt. Åh då hade älsklings joanna sin mioddag. Gu va roligt det var haha. Sen sov Gaby & Joanna över här. Joanna med jacka på haha. Även fast 2 veckjor är ett tag så kom han äntligen hem! Och jag fick ett underbart blombud. Du är så bra.

Och plötsligt var det slut på november också och min älskling anne fyllde 18. Sist ut! Jag kunde inte närvara och jag är så himla himla ledsen för det men allt kan man inte få. Som tur var firade vi det helgen efter hihi. Just den helgen firade jag och marcus ett år i stockholm han ordnat. min fina marcus. Så himla underbart. Ett underbart år med marcus.Jag vill fira fler år med dig.

Det har verkligen variut ett underbartr år. Och julen på
selmaspa i sunne var perfekt. Jag älskar det stället. Nu var det 3e gången jag var där och jag vill bara tillbaka! Haha carolina gynning var där tillochmed med sin mamma...

Nu ska 2008 blir lika bra hoppas jkag. Oavsett vad som än händer så måste man göra det som är bäst och tillåta sig acceptera att man inte kan klara allt bara för att... Då är det tur jag har mamma...

Jag hoppas allt ordnar upp sig och några saker jag hoppsa på att förbättra är följande:

-vara snällare mot mig och min kropp genom bättre träning och mat
-acceptera att det är mänskligt att fela och acceptera att man inte kan göra allt hela tiden. så är det bara.

nu ska jag klä mig i mitt velour set och mysa. Alla sover bara haha