ÅH

Jag kan inte släppa de turkosa skorna jag bloggade om. De hade varit perfekta till malaga :). Och såklart resten av sommaren. Hur som helst, det löser sig..


Nu är min älskling marcus i stockholm över helgen och jag saknar honom redan. Min underbara älskling.


image414

Förlåt om jag är dum ibland när du jämt är så snäll. Men jag älskar dig otroligt mycket och det hoppas jag du vet hihi.

På söndag har vi 1½ år. Det tycker jag är rätt gulligt.

Nu måste jag hoppa i säng. 07:45 åker mitt tåg mot Göteborg.

PUSS

Imorgon

Imorgon kommer jag till Göteborg & jag hoppas det blir en underbar dag.
En sak som är jätterolig är iaf att jag får min nya mobil då som ligger hemma och väntar på mig hihi.
En LG Viewty blev det, gud va spännande. Jag älskar sånt haha.
Sen kl 12 ska jag slinga håret och förhoppningsvis om jag hinner, åka ut till Saltholmen med Joanna & Gaby! Tänk om mamma kunde köra...
Och på kvällen blir det Jasmines tjejmiddag.



Fin va?


Puss på er

ÅH!

... var min första tanke när jag såg de här skorna!

image411

På ett snyggt sätt.
För jg tycker verkligen de är snygga.
WOW! Det är tilloch med läder...

Eller vad säger ni?

nyshoppat!

Igår var jag i stan för att handla lite inför Malaga.
Först lyckades det inte alls. Hittade inget fint för fem öre.
Då tröstade jag mig med att tanka på mitt coffee card och beställa en chai latte.
Sen blev jag på bättre humör och köpte sånt som jag verkligen behöver!

Titta så fint:




Linne från lindex & shorts från H&M.
Jag köpte en strandväska också för 50 kr (!!!) men den har jag inte foto på.

Jag ääälskar linnet. Jag älskar färgen och modellen. Så då blev jag glad när jag hittade det. Det finns i vitt också såg jag på hemsidan, hmm. Gissa vem som ska handla det?
Kanske blir det jag hoppar runt i idag.

Puss på er!

valborgstjejer

Idag kom jag på att jag faktiskt saknar valborg väldigt mycket.
Men då kom jag genast på att jag får träffa mina hjärtan snart igen hihi. Och alla andra.
Då blev jag glad igen.
För jag tycker ju om er så mycket!

Här kommer två bilder!

image407

image408

Min kära vän Anne

Imorgon (eller idag egentligen), tar min underbara vän Anne studenten. Det är helt ofattbart, roligt och sorgligt på en och samma gång. Dels för att jag inte kan vara där och dela den underbara dagen med henne. Aldrig ringa och höra att hon snart åker hem från skolan m.m. Jag och tid som hänt är något som inte går att förklara. Jag klarar nog bara inte av att inse att saker som hänt, faktiskt inte kommer åter. Hur gärna man än vill. Och det tänkte jag på igår och idag. Då får man bara ha andra stunder och skapa nya minnen igen. Det är inte så svårt.

Anne är en av mina närmsta vänner, och hon är helt underbar. Jag hoppas du läser detta Anne. För jag önskar dig världens bästa dag. Och rent ut sagt så hoppas jag du kommer ha så jävla roligt. Jag önskar att jag kunde krama och pussa på dig. Men jag har lovat att vi ska gå ut och äta ihop istället och fira det på det sättet. Jag hoppas att det återgäldar det :).

Här kommer lite bilder på min söta, snälla och underbara vän. I love you my dearest.
Jag hoppas du vet det.

image402

Midsommar 2007, hur söt är hon inte på en skala? 10 såklart.

image404

Valborg 2007. Nej, jag har inte blekt hennes tänder. Världens snyggaste tänder!

image406

Jag vet inte om hon kommer hata mig för att jag lägger upp denna bilden på henne. Men det skiter jag fullständigt i. För jag minns denna kvällen som en otroligt mysig sommarkväll. Jag vill ha dig & mig på ditt berg snart Anne!
Anne är i sitt rätta element på denna bilden, måste jag säga.


Ha nu en underbar dag, och dansa lite extra för mig.

presenter & student

Åh, nu är det verkligen underbara tider. Sommartider och studenttider.
Imorgon tar min fina vän Anne studenten. Och jag kan inte vara där. Det skär i hjärtat. Men man kan inte göra allting. Och det är hemskt. Men bor man 30 mil ifrån är det svårare. Jag har lovat henne att vi ska gå ut och äta så ska vi fira det själva hihi! Det blir jättemysigt.

Men nästa vecka, är det studenter jag kan gå på. Då har det lagt sig i skolan och då tar fem stycken på samma dag :). Nämligen, A-M, Joanna, Gaby, Susanna & Viktoria. Så himla roligt.
Och på lördag har Jasmine tjejmiddag.

Det är så himla roligt att köpa presenter till de man tycker om. Jag älskar att se andra bli glada för jag ger de något fint. Jag bara längtar till jag får hänga saker runt era halsar.


image401

Hur fint är det inte med vänskap?

halleluja



Finns det något finare än denna låten?
Jag tror inte det.
Så härlig att bara lyssna till och titta på folk som går förbi en. Den får mig att tänka.
Oj vad jag lät poetisk haha. Men det är nog för jag lyssnar på denna nu.

Jag längtar

ted gärdestad

Idag lyssnar jag på ted gärdestad och känner mig oerhört lycklig och glad. Kanske för 3 viktiga moment i skolan är över! Känns så härligt. Och så har jag varit snäll idag. Såhär va det:

Jag va på stationen för att följa en klasskompis till tåget, så kom det fram en liten söt dam och frågade om jag kunde kolla på monitorskärmen var hennes tåg gick någonstans. Så vi gick och kollade upp det sen tyckte jag det var elakt att lämna henne där så jag följde snällt med henne och visade var hon skulle gå på. Det var snällt tyckte jag. Iallafall så blev hon väldigt tacksam. Hon sa att: Du var mig en snäll tös, sådana skulle det finnas fler av. Nu har du gjort dagens gärning. Tack så hjärligt. Hur fint är det inte att säga så på en skala? Tänk vad lite man kan göra för att göra andra glada! Jag ska föralltid vara snäll. Det är så himla roligt när alla är glada för då är jag glad. Jag älskar att vara glad.

Det visar sig sen också vill jag lova. Man känner det i hjärtat inte minst! Och när jag kom hem hade mammas gulliga väninna skickat ett gratis inträde till Liseberg till mig. Tänk vad man får tillbaka. Jag blev jätteglad att hon tänkte på mig!

Tänkte på en söt sak som Gaby sa igår. Jag sa: Åh va många fina paket du kommer få då! Då sa hon: Men det spelar ingen roll, det roligaste är att alla vill komma tycker jag! Sånt där värmer i mitt hjärta och gör mig  så himla glad. Så himla fint.

Har jag blivit vuxen då? Nä men ni fattar.

hihi

puss från en glad lollo

.

Varför kan inte saker och ting gå tillbaka som till de brukade vara? Underbara och vackra!
Jag orkar inte annat nu än att plugga typ. Dygning inatt med Gaby-älskling haha!

idag

Idag mår jag bättre. Ingen huvudvärk som tur är. Idag känner jag mig lite sorgsen begravd i allt plugg och ensamhet haha. Men jag ska fixa detta också!

Dagarna går lite uppochner ibland. I fredags begravdes min kära, älskade granne Hanna på landet. Det kanske kan verka lite konstigt, men jag har vuxit upp där. Ändå från mammas mage liksom. Jag har tillochmed sprungit över fälten till Hannas & Eriks gård när jag var liten. Har så underbara minnen. Då skär det i hjärtat när sånt här händer. Och för mig har grannarna alltid varit som en extra mormor eller något liknande. De har alltid sett likadana ut och jag har inte märkts att de åldrats. Man tror liksom att de alltid kommer att leva kvar där. Men så är det ju inte. Hanna försvann i slutet på april och i fredags var det begravning. Ja det var ingen rolig stund.

Eftersom jag inte sett de åldrats på det sättet eftersom de ändå var rätt gamla när jag föddes så känns det som att de alltid finns där. Man tror liksom att ens egna barn också kommer få uppleva sådana underbara stunder. Det känns hemskt att tänka på. Men då är jag glad att jag fick det. Ibland vill jag pausa tiden och själv promenera runt och tala om för alla hur mycket jag tycker om er! För det gör jag verkligen.

Jag var orolig inför begravningen, hur det skulle kännas ochsåvidare, så när vi kommer till landet så tittar jag på Roxettes bur (min kanin) och frågar mamma oroligt varför hans dörr ligger på marken. Mamma bara tittar på mig och säger något... Jag förstår att han också har försvunnit från mig. Två jobbiga saker på en dag. Ibland är inte livet lätt. Troligen har en elak, elak mård kommit förbi och gjort något hemskt med honom. Men jag vill inte tänka den tanken. Jag tänker att han sprang ifrån det elaka djuret, att han skuttade i all sin fart och ut på grönbetet. Jag hoppas han fortfarande springer runt på åkern på vackra Österlen!

Ibland är livet inte lätt. Vissa saker har jag fortfarande inte tagit in. Som dessa två. Tiden läker väl alla sår förhoppningsvis...

Jag älskar er mina vänner.


Helt otroligt

Idag har jag s-p-r-ä-n-g-a-n-d-e huvudvärk. Mår frukansvärt. Skakar samtidigt och är trött. Fy.
Jaja. Till något mer roligt, som nedräkning inför roliga saker som händer. Skrämmande snart, men man måste se det som skoj ändå att tiden rusar förbi ändå. Det är ju så roliga saker!

- Om 12 dagar har jag & älskling varit ett par i 1½ år!
- Om 9 dagar (!!!) tar Anne studenten
- Om 15 dagar tar Susanna, Joanna, Gaby, A-M & Viktoria studenten!
- Om 21 dagar har jag sommarlov :D
- Om 22 dagar är det Malaga med mina underbara hjärtan!
- Om 31 dagar är det midsommarafton
- Och om två timmar ligger jag bredvid min underbara Marcus :)

Jag vet inte vad jag skulle göra utan er vänner.

Hej alla rara

Jag ska fixa studentpresenter denna veckan tror jag hihi. Sånt är så himla roligt tycker jag. Jag längtar efter Joannas student. Och så klart ni andras också. Men joannas blir lite speciell, jag kan inte tänka oss vara såhär gamla. Jag vill fortfarande gå på kyrkans förskola. Bered dig på en gråtande louise den dagen. Som en liten tant.  Tänk att ni ska springa ut. Åh.

Nje nu kan ja inte hålla på och nojja så här mer haha.
 


Jag och min bästa kompis som tar studenten.

Det känns ibland skönt att jag har ett år till haha. Nu är jag danssugen.


tisdag

Idag kommer min älskling hit. Vi sågs senast i söndags och nu saknar jag honom lite. Ska bli supermysigt.

Förresten vill jag inte bli äldre nu. Det är seriöst inte kul att vara gammal haha. Jag vill vara 10 år igen. Eller kanske 12. Jag vill nästan inte vara 18. Jag blir 19 iår. Nä. Nu får der räcka. Om några år måste man verkligen vara seriös.
Jaja. Det löser väl sig. Finns faktiskt bra sidor med denna ålder med såklart. Typ som att man får ha massa fina roliga vänner vid sin sida som man kan hitta på massa roliga saker med och ha världens finaste pojk också.

Puss
/L

utmaning

Antar denna som så många redan gjort, men jag tycker den är ganska så rolig så, enjoy!

För 5 år sedan...
Var jag 13 år och hade gått mitt första år på högstadiet. En spännande men osäker period haha. Då hade jag nog min Westlife period. Jag och Emma var som galna i de. Mega-size plancher prydde då mina väggar.

För 3 år sedan...
Hade jag the time of my life (det har jag ju nu med... men ni förstår) Jag och Joanna upptäckte mycket roligt här i livet under denna period minns jag, som att springa på avenyn alla helgerna typ.

För 1 år sedan...
Hade jag varit tillsammans med Marcus i ett halvår, nästan. Och jag var precis lika lycklig och kär som nu.

För 3 månader sedan...
Var det kallt utomhus och inne i mig tyckte jag. Inte den lättaste perioden med svåra val som gör ens liv omvänt. Men som tur är löser sig allting.

Igår...
Var jag i Göteborg med Marcus. Jag visade honom min gamla skola, vi åkte till stan, spelade minigolf, träffade farmor och åt jordgubbar med glass, Emma & Marianne var hemma hos oss och sen åkte vi tåg hem. En underbar dag.

Imorgon...
Hoppas jag på en trevlig dag. Jag får träffa min älskling också. Det kan inte bli fel!

Om ett år...
Tar jag studenten och ska förhoppningsvis på bal med Marcus. Då hoppas jag att jag är lika lycklig som nu. Med alla mina nära och kära hos mig. Jag hoppas innerligt att det blir ett bra år.

stackars er

...som inte fått läsa min blogg. haha skämta!

Helgen med tjejerna här var helt underbar. Ni är så himla underbara och gu va skoj vi har ihop. Malaga kan ju inte bli annat än lyckat med oss? + Anne & Susanna då som också ska med :).

Världens roligaste helg på länge var det. Längtade i över 6 veckor och så är det över. Men så är det ju.

Idag hade jag nationella matteprovet. Det gick bra hoppas jag. Håller innerligt tummarna nu alltså. Så för att känna mig mer nöjd grävde jag ut ALLT ur garderoben. Ni som varit här vet att det legat kläder från golv till tak, när allt var utrivet va ja nära på att skita i det men nej. Jag sorterade i slänge/sälja/vinterkläder/spara och nu är min garderob underbart vacker. Vill bara titta på den haha. Har massa tvätt som ska in också. Vet inte hur det ska få plats men det är en annan femma. Får placera om lite på det jag inte använder. Så nu är sommarkläderna framme och vinterkläderna under sängen. Åh vilken lycka haha. Sen tvättade jag också. Alla påslakan och kläder från en vecka, det blev en del haha speciellt eftersom påslakan tar så stor plats men det gick det också. Så nu torkar det på nedervåningen! Lakanen kan ju inte varit så smutsiga eftersom vi är sjukt fräsha tjejer ;) hahaha...

nu hittar jag inte sladden så kan ej lägga in bilden på garderoben. skit också. jaja.

Detta ska ja fira med sushi från nya sushi resturangen här i västra hamnen.
Nu ska jag byta om till shorts. Vädret är ju faaaaaaaaaaantastiskt hihi.