Älsklingar till malmö

Imorgon kommer mina hjärtan till Malmö och firar valborg här. Ska bli så otroligt roligt. Längtar ihjäl mig. Att få ha sina vänner nära sig är bland det bästa jag vet. Sen att det är valborg, sommarvärme och jag får träffa min älskling på kvällen och lite goda drinkar gör inte saken sämre. Åh vad livet är underbart.

Äkta vänskap är det bästa som finns... Och det prioriterar och uppskattar man när man märker att alla inte är ens vänner!



Bild 1: Joanna 18 år! Bild 2: Anna-Maria & Gaby i Stockholm Bild 3: Jag & Viktoria1
Längtar så efter er!

Marcus


Grattis underbara älskling på namnsdagen!
Du betyder allt för mig.

image395

fredag igen

Äntligen underbara fredag igen. Hade en underbar helg förra helgen. Var på anställningsintervju, träffade Gaby, träffade Emma, fikade med Jasmine och hennes vänner, på kvällen var jag med Anne & Susanna och mumsade sushi och snacks, sen promenad med Joanna och Anna Maria lite hihi och sen sov Joanna hos mig.

Resten av helgen spenderade jag med Marcus. Vi hade en mysdag på lördagen i solskenet vid vattnet. På kvällen bjöd han rara ut mig på middag och sen bio. Vi såg 21. Den va jättebra! En jättemysig lördag alltså. Söndagen vaknade jag tidigt och började städa så slapp vi det på liksom hihi. + att jag ville vara snäll mot mitt hjärta som va s å snäll mot mig på lördagen. Han shoppade lite till sig själv på söndagen också. Supersnygga skor & en snygg t-shirt. Måndagen va han sjuk så då hade vi fler timmar att umgås än vanligt.

Resten av veckan har jag typ passat Alexander. Det har också varit roligt.

Och idag kommer Jasmine :D Det ska bli jätteroligt verkligen, så ikväll är det utgång som gäller. Vädret måste hålla i sig, men det har vi bestämt så det måste det!

Nästa vecka längtar jag såå efter. Då kommer mina älsklingar på onsdag och stannar till söndag, förutom Gaby som ska tävla :(.

Kort vecka då alltså. wiho :D

Puss raringar

Så himla söt

En sån himla söt bikini tycker jag. Ja måste ha nya bikinisar till i sommar. Då blir det ju Malaga med alla underbara tjejer. Åh vad jag gillar er hihi. Längtar ihjäl mig!!!

Kan ju inte låta bli att tänka på min och älsklings resa då heller.

image394

Var den inte fin så säg?

berätta

Vad kan man berätta för sina vänner och inte? Ovisshet är fruktansvärt. Jag hoppas alla mina nära berättar om det är något som inte är rätt. Vänskap är fantastiskt hihi. Ni är alla mina vänner underbara!

vårfräsh

image393

(Bild: Net-a-porter)

Underbar tröja från HOSS. Denna skulle jag gärna skutta runt i idag. Till ett par slitna ljusa jeans! Älskar färgerna på tröjan och rosetten som detalj. Mums


roligare inlägg

Roligare dag idag. Torsdag. Imorgon fredag redan, alltså snart helg. Detta är sista skoldagen för mig denna veckan! Men det betyder inte att jag får sova ut. Halv fem ska jag upp imorgon bitti! Då har jag god tid på mig om jag ordnat allt som står på schemat vilket är:

-Tvättat håret
-Packat det nödvändigaste
-Plattat håret

Har jag gjort det kan jag bara ägna mig åt mig själv haha. Nä men klä på mig och äta frukost och kolla så allt är med typ. Jag kanske till och med kan sova längre... Jaja. Klockan 06:08 går tåget från Malmö till Göteborg alltså. Spännande. Håll tummarna.

På kvällen blir det sushi från T&W med Anne och Susanna! Och så ska jag klämma in en fika med Joanna på kvällen. Och lunch på stan med Emma älskling.

Sen åker jag tillbaka lördag morgon, för två mysdagar med min älskling.

Ikväll blir det passning av Alexander.


Puss mina sötnosar


usch

Idag vill jag bara gömma mig under täcket. min frustration blir bara värre. åhh. jag blir så ledsen.


16 april

Åhh det är redan den 16 april... Helt sjukt va tiden går haha. Halva april har gått och sen är det maj och sommar.
Jag är så himla trött idag. Åh. Och irriterad på min lärare. Jaja. Igår passade ja alexander och det ska jag göra idag också. Ska kanske träna efter men jag har ont i min hals så vet inte om jag vågar...

Jag har verklien inget vettigt alls att skriva haha. Helgen med emma var jättemysig och bilder kommer, lovar jag.
Förresten, Susse nu kan du få alla videos. Vi filmade sjukt rolia videos en helg för ett tag sedan så det får ja väl också lägga upp....

Sålänge kommer lite bilder från andra helger:

        

De första bilderna är från Linné Kök & Bar hihi, de andra från BjörnsBar på lördagkväll haha. Sista bilden är så söt därifrån, mjau haha. Och sist ut mamma som gillade min skinnjacka, hajjegod. Ja tjoj hon också ville ha en sån.

Nu ska ja gå. Puss

förlåt

Förlåt mina söta läsare för dålig uppdatering. Har haft Emma på besök hela helgen så det har inte blivit någon uppdatering. Vi har haft en underbar helg hihi.


Idag blir det plugg och klockan 17:00 ska jag hämta Alexander och passa honom till klockan 20:30. Sen är Marcus här. Mysigt.


På fredag gäller det. Då ska jag till Göteborg för intervjun. Sover över till på lördag morgon.

Saknat er!

Puss


vacker

image377image378

Snygg klänning från Mulberry. Billig är den inte. Men lite inspiration är alltid kul.
Som för alla de som tar studenten som en eventuell kvällsklänning är det ju kul att ha lite färg på sig.
Det vill jag ha när jag tar studenten iaf.
Jag gillar speciellt dragkedjan och att den är i guld. Så fint till hallonfärgen.

/ Louise ♥

(bild: net-a-porter)

Kategorier

Jag har skapat lite kategorier nu. Det kan bli lite roligare att läsa då tror jag :). Eller? När man kan klicka på den ena rubriken bara så hamnar man bland de inläggen.

De jag har nu är iallafall:

♥ Kärlek
♥ Mina Dagar
♥ Mode
( ♥ Allmänt ) Här är de inlägg jag hade innan ja började med kategorierna.

Så nu vet ni det också!

/ Louise ♥

sol

Igår när jag och marcus ätit middag (tikka masala, mums) hihi så gick vi och satte oss vid vattnet. Så himla mysigt. Solen lös, fast det var lite kyligt. Men det gjorde ingenting. Sen när vi skulle lägga oss så la han ett hjärta i sten typ  på mig och det va såå sjukt kallt haha, och när man ska sova orkar man inte haha. Men jag fick honom att säga förlåt när jag kittlade honom. Kärlek. Då såg vi nog ut såhär.

image376

störst av allt är kärleken

 
(fanns ingen bättre video...)

Denna får mig bara att tänka på dig min älskling. Ta hand om de ni älskar. För det ska jag göra. Kärleken är underbar och ska få dig att må bra! Låt de ni känner så för få veta det också.



Världens bästa!

dagens MÅSTE ha

image373

Jag brukar ofta lägga ut "dagens vill ha". Jag ska nog börja med "dagens måste ha". Eller inte börja med. Men ibland är dagens vill ha, något man längtar efter. Men denna behöver jag. Precis en sådan kofta jag saknar.
Supersöt. Den vill jag ha innan sommaren. 100% bomull också. Fab.
 
Ni hittar den på asos.com.

/ Louise ♥

idag

Åh idag var det inte alls svårt att gå upp, när mamma ringde kl 7 ställde jag klockan på 7:15 men jag var vaken hela tiden och låg där och rullade runt. Antar jag är spänd inför samtalet idag...

Jaja. Nu är jag ändå uppe. Ska klä på mig och äta nu, hinner jag gör jag lite matte innan jag åker till skolan. Annars får jag ta igen den på hålan i skolan och när jag kommer hem så jag slipper när älskling är här :)

Hoppas ni får en bra dag.
/ Louise ♥




PS. I helgen kommer denna sötnosen till mig! Emma ♥

Mulberry

Ja, jag tror knappt det är sant. Jag har sökt sommarjobb hit och dit och väntar på svar, men så idag så hände något. En jättetrevlig tjej vid namn Anna hörde av sig och frågade om jag kan komma till Göteborg för "intervju" (antar jag) hon sa att vi skulle prata iaf så det måste vara en intervju.

Jag tror inte det är sant. Klart jag hoppas det går vägen men man ska aldrig hoppas för mycket. Det är iaf en väldigt bra erfarenhet känner jag. Jag har varit så sjukt glad sen hon ringde att jag inte vet var jag ska ta vägen. Ska ta denna chansen nu. Imorgon ringer jag tillbaka och jag lovar att hålla er uppdaterade.

Mulberry är verkligen ett favoritmärke.

image370

Hoppas hoppas hoppas...

/
Louise ♥

Vill ha

image369

En sjukt söt blus från ASOS.COM. Åh den va jättefin tycker jag. Jag älskar sådana blusar.
Nu ska jag cykla.

Puss

IDAG

Sötaste lill Alexander somnade i soffan med mig, han gillar att göra det ibland. Då ligger han med huvet vid mina ben och är så söt att man vill äta upp honom. Då är han såhär söt.



Det är ju roligt med bilder så ni får kika lite här. Detta fina hjärtat fick jag av min söta pojkvän i påskas. Så himla söt hihi.  



Detta är inte den vackraste långklänning jag och Gaby hittade på H&M. Det var lite skoj hihi. Även fast det inte verkar så haha. Men vi vill gärna ha varsin långklänning. Denna blir det iaf inte haha...





Detta är några fina skor jag hittade på ZARA! På mig har jag egensydd kjol Jag vill verkligen ha de skorna.
Fina va?





Det var alla bilder för idag. Om en timma väntar Marcus min älskling hemma med kvällsfika. Det kan nog inte bli bättre än så...

_________________________________________________________________________________________

UPDATE: Åh det går ju inte att klicka upp alla bilder. Jaja. Miniatyr får räcka :)
Puss



Mys

Jag har varit övertrött de senaste dagarna. Trots att jag sov 10 timmar inatt ärt jag fortfarande trött. Jag vill verkligen ha Philips Wake Up Light. Är den så bra som den verkar?

Eftersom jag är så trött så skulle jag gärna mysa runt i detta just nu. Under ett täcke och en godisskål med Vänner på tv:n. Det måste vara världens bästa serie.


image355
Bild: Topshop

Uppdaterar senare.
Puss sötnosar

åhhhhhhhhh

Vill någon ge mig 5 miljoner och göra mig glad? Jag sitter ofta och kikar på lägenhet. Och nu är det en till salu på Kristinelundsgatan 5. Min älskade barndomsgatan. lägenheten är fin, det är inte den jag bodde i. Men den är vacker ändå. Ibland kommer saker i fel tid haha. Jaja. När jag arbetar som fastighetsmäklare ska jag köpa tillbaka min gamla lägenhet. Kosta vad det kosta vill.


Här är länken:
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/125185
Åh jag tycker nästan det är lite sorgligt.
Snart bli ngn annan fin människa glad under de vackra stuckaturerna haha.

Puss

Disney Couture

image353image354


Disney Couture
(tror jag det stavas) har verkligen många fina smycken, eller de flesta iallafall. Jag har fallit för det två ovanstående armbandena. Men vet inte vilken färg. Älskar det rosa. Jättefint på sommaren. Men samtidigt är det svarta enklare att bära.

Fast man kanske inte vill ha ett sånt armband alltid? Åh. Jaja. Det rosa är ju verkligen hur gulligt som helst hihi.

Det var fredagens tips.

Äntligen framme i Göteborg. Ikväll blir det fodral från American Apparel. Tror jag...

Puss

ps. vilket tycker ni?

Idag är det en underbar dag

Dagen började oerhört bra. Väcktes klockan 7 av mami. Men det gjorde inget att det va så tidigt för jag vaknade med världens mysigaste marcus bredvid mig. Jag är så kär i dig min älskling spå jag vet inte vad jag ska ta vägen. Du gör mig till världens lyckligaste.

Idag går tåget mot Götet. Underbart. Tur att man har så fina vänner som kommer och möter en på stationen. En stor puss till er.

Den 9 Maj ska jag och älskling åka till Göteborg. Då är det en del andra saker vi ska hitta på som att:
- Besöka slottskogen
- Visa min gamla skola
- Fika hos Farmor

Hihi.

Förlåt men jag hann inte posta outfiten igår. Idag är det fredag... mmm det låter så bra. Ikväll ses vi tjejer.'

Älskar er
/L

Göteborg imorgon

Kära vänner för er som missat så kommer jag till Göteborg imorgon (jätteintressant) haha. Har börjat packa lite nu. Men det är ju absolut inte det roligaste. Sen ska jag kolla på den färdiga baren på MUF. Spännande. Lite smygtitt. Då blir det en outfit som består av:

-Tajta chinos - Gina Tricot
- Fodral - American Apparel
- Röda Loafers - Footlight
- Svart kofta - ZARA
- Skinnjacka - ZARA
- Röda hårspännen - H&M

(Kan ev. fota sen och visa er)

Puss :)

Dagens vill-ha-outfit!

image352

Såhär hade jag velat se ut idag. Såklart utan strumpbyxor. Men men, antar jag får vänta till sommaren haha.

Hoppas ni alla får en bra dag. i Malmö var det jättedimmigt när jag cyklade imorse.
/L

ps.

PS. Va inte detta det sötaste ni sett? åh.

image351

Slank in på RL för jag ska försöka hitta bild på min klänning jag köpt eftersom jag inte fotat. det verkar inte ge resultat. Annars kommer den upp en annan dag.
Men detta var en liten PS. för hon var så söt...


Onsdag

Alltså nu är det redan onsdag. Helt underbart. Det betyder att halva veckan gått och snart är det helg = Göteborg! wiho. Härregud ja, redan torsdag imorgon. Jag som tycker det va måndag nyligen. Men jag klagar inte, snart är sommaren här. Idag har jag endast varit i skolan och om 20 min sätter jag mig på min cykel till träningen. En halvtimmas spinningpass blir det idag.
 
Efter det ska jag vara en snäll flickvän för att träffa min man och ge honom åhléns kortet för han ska handla lite grejer men imorgon ska jag hämta kläder hemma åt honom efter skolan för annars måste han åka hem ikväll och det vill jag ju inte. Mest gör jag det för att han kämpar så med baren de bygger på MUF och då är han hemma jättesent. Istället för att ligga i soffan kan jag ju lika gärna åka och hämta lite kläder åt honom. Haha.

Hoppas alla får en bra onsdag hihi.

puss

Dagens vill ha

image350

Detta är verkligen Dagens vill ha. En ursöt clutch från Topshop. Åh va fin den är

amor vincit omnia

Jag älskar dig Marcus. 16 underbara månader idag.

         

Hoppas alla mår bra :D
Äntligen funkar det att blogga igen efter 2 dagar...