världens bästa 2007

ja det har varit ett underbart år verkligen! Jag hinner itne sammanfatta allt nu!

Jag måste bara påpeka att mina vänner är det bästa som finns. Sitter i Göteborg och regnet smattrar mot fönstrena.Så himla mysigt. Precissom förr.
Har haft världens bästa jul på selma spa dessutom!

Jag bill bara stanna och aldrig försvinna. Jag är så jävla lycklig just nu. Hoppas verkligen 2008 blir så bra som det SKA bli. Ibland fattar man inte att man gör vissa saker men ibland förstår man såklart ändå . Det var för Marcus!

Nu ska jag slänga av mig min handduk och dansa till lugna faoriter och göra mig snygg för jag ska träffa helene!

Jag älskar er mina vänner. Ni är bäst.

Juuuullov

Mitt jullov började egentligen igår kan man säga eftersom jag hade julavslutningen då men eftersom jag verkligen känner av det idag känns det mer speciellt. Ingen skola på två veckor. Åh va skönt alltså.

Idag ska jag och min älskling ha lilla julafton. Vi ska äta julmat, kanske se svensson svensson, dela ut klappar, sitta framför brasan (tv'n hihi), och kolla love actually. Nästan som en riktig julafton. Det kommer bli så mysigt. Men innan dess måste jag åka in och köpa köttbullar och prinskorv, ljus och packa! Så himla tråkigt att packa men men.
Jag kunde inte sova längre än till halv nio imorse. Men nu kan jag istället läsa vecko revyn jag inte får göra på kvällarna hihi. Marcus tycker inte om när jag läser innan jag somnar men jag har mycket lättare för att sova då. Fast igår så var jag jättetrött ändå haha.

Hoppas ni får ett jättebra jullov! Äntligen!

image281

MENTOR

Jaaa, jag har fått min mentor. Och det blev en fastighetsmäklare. Är så himla glad för det alltså. :D.
Om jag inte har fel så är det från denna fastighetsmäklarbyrån: http://www.hasslinger.se/
YES! Han heter Mårten iaf och vi ska höras efter jul! Då ska i äta frukost ibland och luncher. Jag ska iaf bjuda han på skollunch utöver de andra tiderna. Hoppas vi får en bra kontakt höhö så det kanske leder till något bra. Nu är jag jätteglad.

Och när jag cyklade till skolan för andra dagen idag kom en svart cocker spaniel springandes så öronen bara flög. Jag ville bara ta den och lägga den i min cykelkorg och cykla vidare med den och så skulle vi bli bästa vänner. Men det blev inte så tyvärr. Men när jag har råd och tid för en hund. Då ska jag ha en och den ska få all kärlek i världen hihi.

Idag kommer marcus njiiiaa...

snart spa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

puss

julkänska

Äntligen har jag fått mycket mer julkänsla hihi! Igår bakade nämligen jag och marcus julgodis och pepparkakor med kristyr. Så himla mysigt. Godiset blev jättegott, jag var tvungen att tjuvsmaka en. så här ser de ut :

image280

Det innehåller mörkchoklad som man smälter och sedan blandar i pistagenötter, mini marshmallows, dumlekola och cashewnötter (tog det istället för jordnötter... gillar inte jordnötter) hihi! Såå gott. Ska lägga upp bilder från vårt julbak när jag får loss bilderna :). Jag älskar dig marcus. Världens bästa!

Idag händer inte så mycket... jaja längtar hem iaf.

puss

söndag

Hej!

I helgen blev det ingen hundpassning. Hundens mattes väninna kunde hjälpa till. Men helgen har varit mycket bra. I fredags var jag med mamma och tog det lugnt och såg på legally blonde. I lördags gick jag och mamma på stan sen åkte jag hem till marcus för hans bror fyller 25 idag men så firade han det med sin mormor och morfar och farmor igår. Det var väldigt roligt tycker jag. Speciellt att leka med marcus morfars och mormors hund gosi. Åh jag vill så gärna ha en hund. Då ska jag skaffa en amerikansk cocker spaniel. Det har de haft! Är så avundsjuk. Men jag och marcus ska skaffa en cocker spaniel en dag har vi sagt. hurra :D hihi. Sen åkte vi hem hit och såg the holiday med mamma. Kanske världens sötaste film.. åhh jag älskar den.

Sen blev det söndag och mamma åkte :( inte lika roligt men men vi ses på lördag och sen på söndag är det spadags. Längtar ihjäl mig dit. Har varit där ett sportlov tidigare då varvade vi det med skidåkning och spa! 
 Det ska bli så underbart!!! Men idag har varit en bra dag ändå. Jag har tränat mitt första pass på sats :). Dans aerobics blev det. Jätteskoj förutom en asäcklig gubbe hahaha som gjorde överdrivna porrrörelser usch. Men i framtiden blir det nog mest vanlig aerobics, step och body pump haha. jaja vi får se!
Sen firade vi marcus bror, andreas, igen. Åt jättegod mat och det var tur jag tränade innan hahaha. Nej men det var jättetrevligt. Han fick en ittala lykta av mig och mamma hihi.

Här kommer en bild på mig och världens bästa mamma från min släkt middag:

image279

Längtar efter mamma! :(

denna kommande vecka blir nog bra :)
puss

hundpassning

Jag ska kanske passa en hund hela denna helgen! Ihh hoppas jag får det och att den är snäll haha. Jag som älskar hundar mest av allt. Hoppas hoppas hoppas.

Ikväll ska jag iaf vara med mamma :D:D:D

nu ska jag gå!

puss

glad lucia

Första året iår när jag inte är med i tåget. Jag hade helt enkelt för mycket andra saker iår. Det är rätt tråkigt men det kändes ändå skönt. Första gången jag ser min egna skolas luciatag från en kyrkbänk haha. Men jag har hunnit med mycket. Både varit tomte, tärna, ängel och självaste lucia! :)

Denna låten är så himla fin, denna versen är vacrast,


Det största är kärleken i evig tid och finns det ljus
finns det värme, finns det kärlek och frid.
Låt det brinna, låt det brinna, ljuset som du tänt!
Låt det brinna, låt det brinna, ljuset i advent!

Glad Lucia!


ojojoj

Gu va ja är knäpp. Jättedålig på att uppdatera bloggen haha jaja.

Jag glömde typ det viktigaste med hela min och marcus resa till stockholm! SOUND OF MUSIC. Haha en av sakerna jag längtat till mest (efter hotellet). Jag älskar sound of music. Såg den första gången när jag var jätteliten så det är väl därför antagligen. Har varit på ett antal live föreställningar men detta var klart den bästa tycker jag. Jag tycker Pernilla Wahlgren är så himla bra på scen alltså! Detta var verkligen en underbar föreställning. Den var klockan tre och vi hade mycket bra platser. Vi träffade också marcus familjs kompisar som skulle på en senare förställning. Det var kul! Ja men föreställningen var hur bra som helst. Den var på Göta Lejon :). haha sist när jag och mamma var där och skulle se Grease fick vi sitta på "kungaplatserna".. aa de där fina balkongerna haha det var kul!

Iaf. Nu fick jag värsta flashbaken till lyxhotellet den helgen haha. När man låg i sängen och ååhh. Jag längtar tillbaka. Nästa vecka ska jag och marcus ha vår julafton. Alltså den 21a decemner. Det kommer bli jättemysigt. Jag har bestämt vad jag ska ge honom, men det kan jag inte tala om här hihi!

Mamma är här nu och vi har bakat. Åh så himla gott alltså haha. 


Snart är det äntligen jul. Åh vad jag längtar. HÄR ska vi fira jul hihi! Längtar jättemycket. Har varit där 2 ggr tidigare, men inte sedan de renoverat. Längtar längtar längar. Selma spa. hihi.

Nu måste jag och mamma gå och hämta cykeln som står hos toms familj, passade honom idag!

Glad Lucia 2007 !!! Nu ska jag duscha och platta håret :)

Puss

image278

Stockholmshelg

Det har varit en fruktansvärt dålig uppdatering men det beror på att min dator inte fungerar, tråkigt nog. Hur som helst så hade ju jag och marcus ett år i helgen!

Det va en helt fantastisk helg... Vi åkte upp tidigt på fredag morgon, och åt mysig frukost på tåget från EH! Jag sov väl lite mer än en timma och sen var vi framme tjugo i elva... Då gick vi till det supermysiga hotellet som marcus bokat. Du är en ängel... Det var ett lyxigt hotell i gamla stan höhö, allt var inrett som på en båt typ! Så på fredagen chekade vi in och gick runt i stan senare. Sen åkte vi hem för att ta det lugnt innan vi skulle äta. På kvällen åtvi julbord i gamla stan, en jättemysig resturang som låg i ett valv. Sen promenerade vi hem och så fick marcus sina presenter av mig hihi :). 
http://www.victoryhotel.se/ hihi det är hotellet :)

På lördag vaknade vi upp och hade ett år! Ett helt underbart år marcus. Jag älskar dig, föralltid! Den dagen spenderades bara i Gamla Stan då vi gick på julmarknad, träffade argilla.. krukmakeriet från landet och mammas väninna typ hihi, och så gick vi runt där och myste, Gamla Stan är så himla mysig. Sen var vi på hotellrummet innan middagen. Middag blev det på en italiensk resturang. Först åt vi bruschetta, så himla gott! Sen åt jag pasta med oxkött och champinjoner och Marcus åt pizza. Sen fortsatte vi kvällen på resturangens bar hihi.

Det blev redan  söndag och det var jättetråkigt eftersom vi haft en sån underbar helg. Vi åt den underbara frukosten igen, åhh den var verkligen jättegod haha. Sen gick vi till stan och va där ett tag innan vi skulle till hotellet och hämta våra väskor som skulle ta oss till centralen för tåget hem. Åh jag ville verkligen inte åka hem! Det var så himla underbart. Jag älskar dig marcus, du är det bästa som hänt mig. Tack för världens underbaraste helg!

Idag blir det göteborg. Längtar verkligen.

Jag lägger upp bilder när jag fått de av marcus :)