gujji (internt, mycket internt) (:


alla goda ting är tre

som mamma brukar säga, i följd av typ, tro hopp och kärlek.
i min mening, den nya trion.. LOL, SUS & ARN. Louise, Susanna & Anne...
Ni är fantastiskt underbara.

Min helg har varit så underbart underbar att jag kan bara skratta mig lycklig.
Fredagen strosade jag runt i stan och fick inhandlat det som behövdes.. typ ansiktsmask, mössa, vantar, skor, mat, och lite andra hudgrejer, smink typ. Jag minns ärligt talat inte allt.. just det ett linne också..Hursomhelst...
Klockan är fyra när jag kommer hem och tänker oh va skönt.. nu har jag nästan 3 timmar på mig. Det var visst bara ord.. Efter en stunds städande och prat med tok gulliga nazanin i telefon tar jag en dusch och ska precis smörja in mig med lotion efter då min mobil skriker sms.. han ska komma tidigare.. han ska komma om en halvtimma. HAN SKA KOMMA OM EN HALVTIMMA. Jag springer runt i morgonrock, tänker snabbt, allting surrar.. slutar med att jag känner mig som mamma och får prata högt för att göra allt jag måste, höjer volymen på stereon, slänger på mig ett par skor och ut till tvättstugan för att hämta mina tortumlade jeans, springer tillbaka och forsätter tänka hysteriskt.. tar på mig mina kläder sm blir, jeans, min nya skort/topp (bild kommer), och försöker gå in mina underbara nya röda skor. känns bra men mitt hår är fortfarande kvar i sin turban så får snabbt försöka föna håret någorlunda..
Hinner tillochmed platta det och slänga på lite rouge innan Han ringer på dörrklockan och jag möts av en underbar doft och en 193 cm lång snygging och en puss.. Han är bra han.  Något av det första han gör är att ge mig en komplimang. Jag vann över stressen haha. Det kommer bli en bra kväll...

Sitter och pratar och retas i en timma typ, tills jag ska göra mig iordning igen sen vid 19:00 åker vi in mot centralen och tar en promenad upp mot gustav till resturangen. Åh vad det känns bra med dig, tänker inte blogga ut allting .. men det var mer än perfekt.

Kommer hem, lite viktigt prat, film och sovande. Jag tvingas upp klockan 06:00 för en viss herre ska till tiesto i våran huvudstad =). Somnar om som tur var och tänker tillbaka på en underbar dag.


Lördagen går och jag bara tar det lugnt, känns underbart. Tjej-kväll också..


På söndagen träffar jag malin i stan ungefär vid 2, och vi strosar omkring och blir nostalgiska. Finns ingen jag känt längre än er. Och inga är som er. Fantastiska. Lunchade och pratade.. mysigt.


Måndag och studiedag. Hurray!


Imorgon blir det herre igen. åhhhhhhhhh jag är lycklig!


SUSANNA OCH ANNE PÅ TORSDAG. Mitt liv är bra. Mycket bra.


Just because it's christmas

Nej ingen christmukkah för Louise del. Åh, jag är ledsen för the break-up med Summer & Seth.. men de blir ju tillsammans... de är tillsammans på riktigt. Fast okej, det var ju ingen glädje-onsdag i soffan dock.
Och jag har nog sett det sista avsnittet flertal gånger nu, bara för att det ska hjäla mig själv när det väl kommer. Men ingen hjälp blir det... Det är fruktansvärt, hemskt, ja vad ska man säga. Det är så jävla bra gjort hela avsnittet att det är sjukt.

Hursomhelst.. Har nyligen vaknat upp för andra gången idag.. En visst mr m skulle till huvudstaden, så klockan ringer sex en lördag (: , jag var iof pigg för en gångs skull.
Jag hade det underbart med dig igår. Helt underbart.
Jag tänker inte blogga ut alla mina känslor även fast jag bara vill skriva massor men....
Du är riktigt bra, och det vet du!

Så har iaf fått sova lite till idag som tur är, men jag ska ta mig an studerandet snart.

Om en vecka är ni här, mina änglar! fy fan va kul.
Jag tycker om dig riktigt mycket.
/Louise


ingen annan bara du!

Lyssnar på ABBA - ring ring. den är jättebra haha, den är också rätt överensstämmande med hur man ibland kan känna. Men jag har fått den dystra hösten att skina upp, tack vare dig. Så jag diggar den bara för dess sköna sound höhö.

Arnies present är klar. Men undra om hon förtjänar det med prat hela tiden med stackars charlie. haha skämta, du är underbar men ja vill också prata :(. Jaja..

Jag är jättelycklig just nu, är upp över skyarna och ska fortsätta känna såhär. för det är helt underbart bra....

Snart är det jul, 30 dagar kvar på denna terminen.. helt sjukt va fort det har gått.. bara en termin kvar i ettan sen.. kommer kännas konstigt. Sen då. inte nu =).

tvättning av ansikte nu,
ciao

glatt återseende!

Klockan är tjugo i tov och jag borde ha lagt mig för 2 h sedan men nej :D, ingen idrott imorgon. ahhh så himla skönt! Det kan jag behöva känner jag.

Min helg har varit bättre än bäst. Torsdags PPP på hipp - rätt bra faktiskt...
Fredags var det dags att vila upp sig kände jag, oerhört efterlängtat. Prat med Sus och Arn ochså vilket är en daglig sysselsättning nu! Underbart..
Så vilade jag upp mig för lördagen kan man tro? Jo, det gjorde jag nog.. Jag tog det lungt på lördag dag, sprang lite i stan och uträttade det som behövdes. Sen hem och duscha och ja gud vet vad. Han till och med ett ångbad för ansiktet! Det kändes kanon. Ännu bättre halv åtta när en fabulous klev in och jag möts av en puss med en gång.
Det känns otroligt bra. Helt sjukt bra!
Detta trodde man inte för ett år sedan kanske, för idag hade det isåfall varit ett år med dig. Det känns konstigt men bara lustigt, något som är väldigt mycket passé. Jag har förändrats men är samtidigt lika fjantig. Jag har gått vidare och mitt nästa steg är du och jag är så JÄVLA glad.
Jag sa släppa alla känslor fria och gå in för detta. Det är vad jag vill.
Känns så himla bra att det inte bara är jag som tycker bra om dig.
Sus: "AAhhhh ja kan inte fatta det, fy fan va kul. En riktig familjefar som håller tal." Trygg, Handsome & Vuxen - i like it.
Min outfit var bestämt mycket tidigt. haha..

Fick gjort många telefonsamtal i helgen också.... Mycket viktiga som Malins och hon berättade om sin Japan resa, måste träffas nu i veckan och innan jul.. innan ni sticker till mexico och sen australien för din del. Din bereste jävel haha. Och så helene, helene ska förlova sig? HELENE SKA FÖRLOVA SIG. Nej inte helene, hon gör inte sånt. Helene är Helene och ingen annan. Eller? Återstår att se haha.
Hon måste ju ha m & m!!! (ja hon är mycket som hon själv vill)

skärgårdsdoktorn gör mitt liv, mitt allt min aura att se bra ut. Ja kommer i harmoni pga det!
snart är det jul !!! mums

äh, godnatt! =)
jag diggar dig

jag vill vara din margareta, to the left - to the left!

Höstlov 2006
(glöm inte att detta är bara en liiiiten del av allting)




underbart

Jag är världens sämsta bloggare just nu, men det har hänt något i mitt liv efter höstlovet.
Kärleken har runnit ur känns det som, det känns verkligen inte bra. Men men.. Det ordnar sig, så lever jag och det funkar. Det är rätt läskigt, när jag sitter här och bloggar och lyssnar på, jag vill vara din margareta och får flashback från höstlovet. Anne i sin trenchoat... jag är helt galen och sus lite som mig eller lutandes halvt sovandes mot anne hahaha... Iaf precis när jag tänker på allt det så ringer mamma och jag får höra när anne sjunger. så himla fint. arnie är gujjjiii. gag hahaha-... intern-humor..

Har träffat någon också, det är kul faktiskt. Men mer än så vet jag inte.. not discussed, ungefär...

fick en sådan känsla förut också, då min mobil är borta och jag väntade ett samtal från just den herren. Hade skickat ett sms så hemtelefonen kunde ringa.. Så ringer den och precis då så tänkte jag bara, japp.. det är så. Den som ringer nu, jag visste det bara. Det kändes kul! Från ett annat land och hem hit.. Jag blev glad.. väldigt glad!

Nu sa jag återgå till mitt VR - läsande.

love

SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET SAKNAD

Höstlovet 2006, oh my god!
Det varade från tisdag - söndag, dessa underbara dagar med Susanna och Anne.
Jag tror det är svårt att ha så kul utan er. Eller det är svårt. Det är så jävla svårt utan er.
Men jag klarar det. However...

Tisdagkväll, lite över elva...
Jag har väntat hela kvällen med mamma som skulle åka till vårat sommarhus, så släpper hon av mig på stationen och jag går upp för trapporna och in till centralen. Åh - vad jag blev glad!
Två nerds står o pratar sen kommer en sus, JAG SKA KRAMA FÖRST.. hahaha.
Vi pratar i mun på varandra och handlar lite sen åker vi hem till mig och äter pizza - yummie.
Så himla mysigt och vad jag hade längtat efter den tiden, just då. och jag längtar nu!
Vi somnar runt två efter att ha bäddat upp...
Jag vaknar först av en storm utanför och går ner och det blåser vitt utanför haha. Det snöar!
Iaf, kan inte ta alla detaljer haha...
Onsdagskväll, HIPP. Lollo yrar omkring som en höna.. nejdå, jag hade det festligt..
men jag hatar numera garderobstanter... en fet panter!

Torsdag, fika på espersso house och lite sånt... sen äter vi blä-sushi och flaskar: "FY FAN VA GOTT DETTA ÄR!" haha, jo det var gott! Resten av kvällen består typ av dans, TO THE LEFT; TO THE LEFT...
Det var en lugn kväll för att vara oss.

Fredag.. ja det var nog tur att det var lugnt på torsdag åtminstonde. Fredag så har vi pojksällskap innan vi ska till ett politik party haha, sjukt...
Iaf, alla tar bussen förutom jag och ballo. VI promenerar. Det var kallt och mycket kastande. För mycket, iaf för anne, i busskuren.  Vi kommer dit och socialiserar oss om man kan kalla det det, Jag har rätt mycket flashback.. men det är det starkaste jag minns och vill komma ihåg antar jag. Typ petronellas räv som var för mycket. Jag kan inte sluta tänka på det haha.. Och mitt och susannas eviga dansande... jag vill vara din, margareta! äh, jag lever bara en gång.. Det var ju schlagerkväll? hmm, jaja whatever..
sen låg han där..(vilandes) i soffan. Ett kittel och det  (du) var ett halleluja moment. Natten är inte slut, vi går.. ja går hem.. usch! klockan 4 på morgonen... till ett blåsigt bo01.. jag får för mig att vilja bada.. till slut när charlie, anne, jag, susanna och ola är nere vid vattnet så strejar jag, helt och hållet. Men det gör inte Charlie & Anne. braveigt .. haha...
Resten vill jag inte kommentera! (:


Lördag, en sus är sjuk så himla bosigt... o så känjig. hahahaha jag vet att du läser detta! nej jag skojar.. Sus blir friskt och vid 23 nästa kväll är vi på en förfest med det där halleluja moment grejet. Det kanske kommer ngn bild, om jag vågar! (: Klockan 0200 får vi herrbesök haha.. nördat men sant!
0500: NU ÄR JAG JU SOCIAL!?


Söndag, vet inte om jag orkar skriva om. De åker 11:00 nästa förmiddag, fy.
Äh, ni vet att ni är det bästa jag har! Jag älskar er.
För att inga är som er.. jävlar vad jag saknar er.





höstlov 2006

Louise :Ni får inte börja bråka om att ta den snyggaste av hans kompisar nu!
Anne: EH NEJ!
Susanna: öh jo...

Anne vaknar av att susanna ligger och roffar åt sig allt täcke med en sidenrock runt sig.

det måste varit något i den där soyan

bjasa

HHHHHHHHHHHHHHHHH

 innan bva de bbbbb men han e en tönt :D:D:D:D:DF
jsälsksq4 kläder o smycken öskar iyt miöiv hjdå

hiihiiih himeln är blå eller svart

det är storm

sysanna får dubbelbajs ja älsakr mitt biö ja älsar SUSANNA O ANNE MEST PÅ HELA JORDEN BARA SÅ ALLA VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET


hiihihih älskar dej heldlå
dansa
ja m¨ste s