wonderful

Det har varit en helt fantastisk helg. Långhelg från torsdag. Man kan inte beskriva det bättre än anne. Så därför tänker jag vara taskig och sno det som hon skrev men därför hedra henne med det underbara inlägget på susannas blogg. (www.suzz.webblogg.se)

HÄR KOMMER ANNES TEXT:
Åhh jag har fått äran att skriva på den omåttligt populära bloggen som tillhör en av mina två älsklingar nämnligen susguls!
Vi har precis kommit hem från Malmö och vid det här laget står säkerligen suset i duschen med sitt icke-existerande färgnings shampoo. Herregud vilken helg det vart man vet ju inte vart man ska börja. Men vi kom iallafall ner på torsdagen medens louise var i skolan. På min födelsedag (wieee) och louise hade skrytit något otroligt om hur hon städat och pyntat. Vi möts av ett golv som känns som det är gjort i fullkorn. Herregud om de ändå hade vart det och inte den kombination av couscous och lite av varje som det faktiskt var. Hajjegood Louise nu får du inte bli ajjjg. Fönstrena var bedårande med sin utsmyckning. När lolloh89 anländer äter vi glass och jag får världens underbaraste MEN internaste presenter! Tack så himla mycket ni är underbara! Slöa som vi är orkar vi absolut inte laga någon mat så vi drar ner till pizzerian, men hallå de var faktiskt högtid. Aja den dagen är ju inte så vidare intressant längre.

På Fredagen däremot sov suset till typ ett halv två eller något. Sen kom jag inte ihåg så mycket. Sen skulle några kompisar till Louise komma på förfest för att senare dra vidare till escape eller nått. Alltså på något sätt lyckas vi alltid försena oss när folk ska komma tidigt och tre stressade noobs sprang runt och gjorde ditt och datt för att försöka göra sig i ordning. Louises kompis Sebastian skulle ta med 2-3 kompisar. Invältande kommer 5-6 killar och undrar varär brudarna? HAHAHA whoppsi jaja det blir ju typ tre till oss var med tanke på att två till kom sen. Ja det var trevligt det där. Såå nu beger vi oss in mot da town där jag faktiskt inte har en aning om var vår ursprungsplan var att vi skulle komma var. Vi var lite överallt men stod väll i en halvtimme utanför Escape och pratade med några från förfesten tills Lousies kompis som är på Hipp ringer. Givetvis blir det full fart mor hipp där någon (kom inte ihåg vad han heter och orkar inte skämma ut mig genom att låtsas som jag vet) kommer ut och hämtar oss. Men tyväär hade vi ju bara kreditkort allihoppa så dom var tvungna att släppa in oss gratis. Men i och för sig var klockan runt kvart över två halv tre när vi kom dit och de stängde tre så. Jaja jakten på dansgolvet kunde inledas. Sus och jag fick varsin danspartner men både hon och jag föredrog att dansa ringdans med louise istället. Japp en halvtimme där sen drog vi. Mötte upp Lousies boyfriend Mackie the man och stod och pratade ett tag med han och hans kompisar. Sen började barfota gången på iskalla plattor utan strumpor och skor mot stortorget för att fixa cash och en taxi.

03:20 Louise, Susanna och Anne sjunger skönsång längst bak i taxin. Herregud det blir inte bättre.

Lördag here we come tänkte vi inte dirkekt eftersom alla var helt döda på lördagen. Den ena mer gnällig än dom andra kan iofs berott på att hon är förkyld. Jaja. Okej nu hoppar jag till utgången.

Louise, Anne och Susanna sitter på en bushållplats och tydligen smsar till en kompis till Marcus om ditt och datt. Och herregud va hemskt allt va. Vi drog till privé där det tyvär va 24 men ändå. Vi kom in men jag vet inte om det berode på någon speciell eller va det va. Herregud privé sva som ett gammeldagsslott. Hahaha underbart. Herregud kvällen alltså oj mycket dans osv. Jag fattade inte riktigt vad allt handlade om, tills susanna tack och lov redogjorde att jag hade pojkvän! Herregud ja du!

Nu är vi hemma från Malmö åhhh jag önskar jag va där fortfarande!
Älskar er så himla mycket Susanna och Louise!

Ja, det var underbart med er. Allt är så jävla underbart med er. OM ni visste vad ni betyder.
love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback