Påsklov

Idag börjar mitt påsklov. Jag kan inte fatta det. Så himla underbart. Jag är förskyld igen så ett par dagar på landet med mamma och min älskling blir perfekt. Jag och mamma åker dit på tisdag och älskling kommer på onsdag. Innan vi åker ska jag köpa påskpynt, tyg och en bok så jag har något att göra. Har sett ett jättefint pynt jag måste göra och så vill jag sy en kjol... Måste bara hitta ett fint tyg. En gossip girl bok blir det också :).

Igår såg jag Stinas sista debatt. Jag skulle gärna suttit med för i soffan sitter man gärna och säger emot haha. Blir ett inlägg om det senare.

Äntligen fredag är det. Det ska jag verkligen njuta av. Kanske ska göra ett armband till mamma i påskpresent? Ja det får det bli! Haha gu va pysslig jag låter. Men det är såå roligt.

Ikväll ska vi kanske gå ut, men det beror på om marcus fortfarande orkar. Han kom hem halv två inatt från casino cosmopol. Han piggnar väl till haha.

Förresten får han dagens eloge. Han gick upp 07,18 och 07,22 låste han dörren och ropade jag älskar dig. Somliga är snabba haha...

Imorgon ska jag och marcus ha myskväll med melodifestivalen iaf.

              

En söt påskhare i mitten hihi.

puss

Kommentarer
Postat av: Emma

mihi :) du är den bästa(!) och pyssligaste som finns! älskar dig

Postat av: J

haha påskhare.. var e häsixh? Riv fm witches ;) nog ödet hahah

2008-03-16 @ 17:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback